Catalunya 50 Excursions Inoblidables

Permacultivo.es Catalunya 50 Excursions Inoblidables Image

AUTOR(A): Jordi Longas

FECHA: 2007

NOMBRE DEL ARCHIVO: Catalunya 50 Excursions Inoblidables.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Catalunya 50 Excursions Inoblidables con permacultivo.es. Lea el PDF de Catalunya 50 Excursions Inoblidables en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Catalunya 50 Excursions Inoblidables y otros libros de Jordi Longas.

Caminar és una de les millors formes d’aprendre a estimar la terra, de respectar el nostre medi i de viure amb harmonia amb nosaltres mateixos. Per això, aquest recull d’excursions inoblidables pretén tant oferir idees a persones expertes com a aquells que volen obrir els seus horitzons, potser per viure’ls en família o amb la colla. En conseqüència, en aquest viatge que et proposem no falten incursions als espais naturals clàssics, reconeguts des fa anys per diferents figures legals que els protegeixen, però també hi ha excursions poc conegudes que poden estimular els excursionistes més experimentats. L’obra s’estructura en 50 rutes. La presentació de cada excursió segueix un mateix model. Una breu fitxa pràctica dóna les principals referències que cal tenir en compte per fer la ruta, com són l’accés al punt de sortida, l’horari aproximat, la valoració de la dificultat i una cartografia bàsica de consulta. Després, un breu text anticipa alguns dels aspectes més destacats del lloc que es vol visitar, evoca alguns records o suggereix altres formes de viure la ruta proposada. Seguidament es fa la descripció del camí, de manera suficient per seguir l’itinerari però sense abusar de detalls que limitin en excés la iniciativa i compromís de cada excursionista. Finalment, cada ruta s’acompanya d’un croquis i de diverses fotografies que mostren la bellesa de cada zona.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

CATALUNYA. 50 EXCURSIONS INOBLIDABLES : Jordi Longás ...

CATALUNYA. 50 EXCURSIONS INOBLIDABLES LONGAS MAYAYO, JORDI. Caminar és una de les millors formes d'aprendre a estimar la terra, de respectar el nostre medi i de viure ...

Catalunya 50 Excursions Inoblidables | Jordi Longás Mayayo ...

Catalunya. 50 excursions inoblidables Longás Mayayo, Jordi. Editorial: Cossetània Edicions ISBN: 978-84-9034-682-2. Catalunya és terra d'excursionisme i excursionistes. I és que des d'antic la complexa orografia del país ha convidat a la seva progressiva exploració i estudi.
LIBROS RELACIONADOS

La Operación.pdf

Construcciones Para Las Operaciones Porcinas.pdf

La Granja (Panorama Superadhesivos).pdf

Memorias.pdf

Dinosaurios (Desplegables).pdf

Rafael Maso I Valenti: Arquitecte (1880-1935).pdf

Cómo Dirigir Cine.pdf

Herederos De Las Estrellas.pdf

Evangelis I Fets Dels Apostols.pdf

El Matrimonio Canonico En Su Dimension Sustantiva Y Procesal.pdf