Al Tall: Musica Per A Un Poble

Permacultivo.es Al Tall: Musica Per A Un Poble Image

AUTOR(A): Victor Mansanet

FECHA: 2011

NOMBRE DEL ARCHIVO: Al Tall: Musica Per A Un Poble.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Al Tall: Musica Per A Un Poble en formato PDF. El libro Al Tall: Musica Per A Un Poble en formato MOBI. El libro Al Tall: Musica Per A Un Poble en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Victor Mansanet. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

INCLOU UN CD AMB 13 CANÇONSDesprés de 35 anys, Al Tall continua mantenint la seua funció social i cívica, a més de l’artística. Els seus components han creat, adaptat i divulgat una música que incita a la convivència i a la participació, a la sàtira i a la ironia, i alhora a la reflexió. De fet, sense la intervenció decidida d’Al Tall, hauria desaparegut una part del patrimoni sonor valencià. Tal com afirma Víctor Mansanet en aquest volum, el grup ha rescatat de les ruïnes de la tradició sonora peces d’un gran valor artístic i documental, a més d’instruments que havien sigut soterrats en el passat més immediat, ritmes erosionats i gèneres sotmesos a la dura llei del mercat.Amb Al Tall, el poble valencià recupera el cant espiritual de la senzillesa i la melodia que amera de tradició la nostra cultura. Aquesta formació representa, potser com cap altra, la veu del poble que canta i balla.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Al tall. Música per a un poble - Edicions Bromera

Poble mogut per l'Esperit, som poble que estima la vida. Arrelats allò on som, oberts a tot el món, enfront del mal tan impotents; el Crist en creu ens fa valents. Som lluita. som renúncia, som pau. som amistat. Poble mogut per l'Esperit, som poble que dóna la vida. 2.

Vicent Andrés i Estellés - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Polèmica al poble més petit de Catalunya per la celebració d'un festival musical que multiplicarà per 70 la poblaci ... i creuen que el poble no està preparat per acollir tantes persones. ...
LIBROS RELACIONADOS

Las Cosas Que Hemos Visto: Welles Y Falstaff.pdf

La Casa De Austria. Una Dinastía Enferma.pdf

El Cordero Carnivoro.pdf

Bali Y Lombok 2013 (Guia Azul).pdf

Las Afueras.pdf

Temario Oposiciones Cuerpo Ejecutico. Especialidad Administrativo . Vol I. Parte : Organizacion Administrativa. Junta De Comunidades De Castilla La Mancha.pdf

Los Sueños De La Cometa De Papel.pdf

Agricultura Ecologica.pdf

Cantos De Pitirre.pdf

La Escuela Pictórica Barcelonesa.pdf

El Quinto Evangelio.pdf

La Novela De Genji: I.esplendor/ii.catastrofe (Edicion Especial 2 Volumenes).pdf