El Meu Primer Elmer

Permacultivo.es El Meu Primer Elmer Image

AUTOR(A): David Mckee

FECHA: 2018

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Meu Primer Elmer.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro El Meu Primer Elmer en formato PDF. El libro El Meu Primer Elmer en formato MOBI. El libro El Meu Primer Elmer en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor David Mckee. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Per primera vegada la historia de l'Elmer, el famós elefantmulticolor, abreujada per als més petits de la casa en un llibre tot cartró perfecte per a les seves petites mans!La primera historia de l'Elmer, abreujada per als lectors més petits,ara està disponible en aquesta edició tot cartró. Amb les seves pàginesde cartró per a dits petits i una vistosa forma que sembla que caminaper la prestatgeria, és el regal perfecte per endinsar els nadons en el món de l'Elmer.A la selva no hi ha cap altre elefant com l'Elmer: els seus colors vius el fan diferent a tots els altres.Els contes de l'Elmer són ideals per transmetre als nens valorspositius tan importants com la solidaritat, el respecte, l'amistat i, sobre tot, la celebració de les diferències.Críticas:«Un clàssic infantil elogiat per inspirar en els nens el respecte a lesdiferències dels altres, accentuant el valor de ser un mateix.»The Guardian
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El Meu Primer Festival

Más de 120,000 libros, únete a nosotros !!! El meu primer elmer es un gran libro escrito por el autor David Mckee. En nuestro sitio web de TV-EFIR.COM puede encontrar el libro de El meu primer elmer en formato PDF.

EL MEU PRIMER ELMER - laie.es

Ja podeu enviar les vostres propostes de curtmetratges i llargmetratges per a l'edició 2020 del Meu Primer Festival! Call for entries to the international competition 2020. You're welcome to send us your proposals of shorts and long-feature films for the 2020 edition of El Meu Primer Festival!
LIBROS RELACIONADOS

Historia Del Mundo Moderno (V).pdf

Principiantes.pdf

Dinosaurio.pdf

Tragedias. Los Persas. Los Siete Contra Tebas. Agamenón. Las Coéforas. Las Euménides. Prometeo Encadenado.pdf

Didactica De Las Ciencias Naturales Y Educacion Ambiental En Educacion Infantil.pdf

Artículos Y Estampas.pdf

Obras Escogidas. Tomo I.pdf

Y Las Casas Quedaron Llenas De Humo.pdf

Prontuario De Seguridad Y Salud Laboral En La Construccion.pdf

Calcomanias (Poesia Reunida 1923-1932).pdf

Angry Birds: Libro De Actividades De Los Malvados Cerditos.pdf

Liderazgo Y Motivacion De Equipos De Trabajo (2ª Ed.).pdf

Hijas De La Alegria.pdf

Tratados De Amor En El Entorno De Celestina (Siglos Xv-xvi).pdf

Orfeo, Pitagoras Y Platon: Los Misterios De Dionysos, Los Misteri Os De Delfos, Los Misterios De Eleusis (7ª Ed.).pdf