Memories Confidencials D Un Editor

Permacultivo.es Memories Confidencials D Un Editor Image

AUTOR(A): Josep Maria Castellet

FECHA: 2012

NOMBRE DEL ARCHIVO: Memories Confidencials D Un Editor.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Memories Confidencials D Un Editor con permacultivo.es. Lea el PDF de Memories Confidencials D Un Editor en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Memories Confidencials D Un Editor y otros libros de Josep Maria Castellet.

Memòries confidencials d'un editor. Tres escriptors amics és una obra lúcida, plena d'anècdotes, sorpreses i més d'un secret, sempre des del punt de vista d'un editor que va gaudir de llibertat d'acció per decidir els llibres que volia publicar. Durant cinquanta anys, tants com en compleix enguany Edicions 62, Josep M. Castellet ha estat vinculat a l'editorial com a autor, editor i director literari els primers, i com a president els darrers.Dividit en dues parts, les Memòries confidencials d'un editor pròpiament dites són en paraules de l'autor «la narració apassionada d'una aventura que va acabar bé malgrat els obstacles polítics i econòmics». Una breu història de l'aventura que va suposar en ple franquisme crear una editorial que feia una aposta decidida i valenta per la cultura en catal�, i del periple, sovint tortuós i atzarós, fins a aconseguir l'estabilitat i la normalitat. S'explica quines eren les intencions dels fundadors i es fa una valoració dels resultats culturals obtinguts en el mig segle d'activitat, amb els seus errors i els seus encerts.En la segona part, Tres escriptors amics, Josep M. Castellet fa un retrat literari de Salvador Espriu, Baltasar Porcel i Montserrat Roig. Tres escriptors brillants, amb qui l'autor va tenir una relació ben estreta com a editor, crític i amic, i als més joves dels quals va ajudar a llançar la seva carrera. Amb un relat sincer, alhora irònic i agut, els professionals de l'edició i tots aquells que simplement estimen la literatura trobaran irresistible aquest llibre.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Memòries confidencials d'un editor. Tres escriptors amics ...

Memòries confidencials d'un editor [J. M. Castellet] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

MEMORIES CONFIDENCIALS D'UN EDITOR : Agapea Libros Urgentes

Queríamos preguntarte ahora sobre la posición del periódico respecto a diversos temas. Te voy a interrumpir antes de que empieces: no hay posición institucionalizada sobre casi nada, afortunadamente. No somos un periódico de partido ni de una ideología concreta y de hecho trabaja todo el mundo con mucha libertad. Es un periódico muy poco jerarquizado…
LIBROS RELACIONADOS

Memoria De La Estación Ausente.pdf

Ofertas Literatura B 19,95 E.pdf

Planeta 3 (2 Cassettes).pdf

Demonio De Libro.pdf

Historia De La Filosofia Para Jovenes.pdf

Restauracion De Muebles (Larousse 100% Practico).pdf

Productos Y Servicios Financieros Y De Seguros. Guia Didactica. Grado Superior (3ª Edicion).pdf

Argelia: La Epopeya De Un Pueblo:de Massinissa A Chadli.pdf

¡Oh, Que Bonita Flor! (El Jardin De Los Sueños).pdf

¡Miau¡.pdf

Los Maestros Canteros De Ribamontán.pdf

El Rinoceronte Y Otros Relatos.pdf

La Mili Tal Cual.pdf

Medicina Natural 23: La Obesidad Y El Estreñimiento.pdf

Teoria Y Practica De La Relajacion (Ofertas Maceda).pdf

Fisica (5ª Ed.).pdf

Arrabales De Leningrado (I).pdf

Miscel·lania Jordi Bruguera, 4.pdf