El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt

Permacultivo.es El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt Image

AUTOR(A): Montserrat Vilalta

FECHA: 2003

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt en formato PDF. El libro El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt en formato MOBI. El libro El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Montserrat Vilalta. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Aquesta guia està pensada per descobrir el Bisaura tot caminant o en BTT. El cos de la guia consta d’un total de 15 itineraris per fer a peu i 13 rutes en BTT. En alguns casos trobareu alternatives que augmenten el ventall d’itineraris a seguir. D’aquesta manera també us podreu adaptar la sortida al vostre temps o a la vostra condició física, a les ganes que tingueu de caminar, etc. Hom pot fer més curta la caminada aproximant-se en vehicle al destí final, o enllaçant amb un altre recorregut ressenyat, o triant entre diferents opcions per a la tornada. En cada un dels itineraris hi ha una fitxa tècnica i una de descriptiva, així com un esquema del recorregut. Així mateix, hem afegit dues rutes per fer en vehicle motoritzat, que ens passejaran per la diversitat paisatgística del Bisaura. Algunes excursions es complementen amb notes sobre elements o curiositats remarcables que es troben al llarg del recorregut i s’acompanya amb una presentació de tipus geogràfic i històric de cada municipi. Us obrim, doncs, el Bisaura, tan natural, tan proper i tan desconegut alhora. Caminar o anar en bici pels camins ressenyats en aquest llibre és una respectuosa i pràctica forma de gaudir i conèixer la natura que ens envolta, sense malmetre-la. D’aquesta manera assolirem el gran objectiu d’aquest llibre, que és convidar-vos a conèixer el Bisaura mantenint sempre, i per damunt de tot, el més absolut respecte pel medi natural.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El Bisaura : rutes a peu i en BTT (Montesquiu, Santa María ...

A PEU I EN BTT PER SARRAL. L'Ajuntament presenta un col·leccionable de 8 rutes pel terme de Sarral. Aquest diumenge a la una del migdia el Casal d'Avis de Sarral acollirà la presentació d'un col·leccionable de 8 rutes a peu i en BTT per Sarral i el seu terme.

Osona Rutes: Volta per el Bisaura

A peu o amb bici, el Port del Comte t'ofereix una pila de rutes. Senderisme i BTT Des de l'estació d'esquí es poden fer múltiples excursions a peu, en BTT, a cavall... i gaudir de la natura, la muntanya i l'esport a diferents nivells.
LIBROS RELACIONADOS

Trena De Set Aigues.pdf

13 Vides, Infinites Veus. Reflexions Educatives Des De L Escola D E La Model.pdf

Homo Lubitz.pdf

Tarifas Del Impuesto Sobre Actividades Economicas.pdf

El Cargol Ferriol I L Herba De Poniol.pdf

Anfo Len Y Lit Trama 4ºeso La/mg C-leon.pdf

Fake News De La Antigua Roma.pdf

Carlomagno.pdf

El Mejor Modelo.pdf

Ensayos Hereticos Sobre Filosofia De La Historia.pdf

Geografía En Verso.pdf

Aquí Cada Cual Con Sus Cosas. Guía Para La Vida.pdf

Relexiones De Dugpa Rimpoche Para Una Vida Mejor.pdf

Responsabilidad Internacional De Estados Y Organizaciones (Balanc E Provisional De Coincidencias Y Matices).pdf

Han Llegado Los Robots.pdf