El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt

Permacultivo.es El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt Image

AUTOR(A): Montserrat Vilalta

FECHA: 2003

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt con permacultivo.es. Lea el PDF de El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt y otros libros de Montserrat Vilalta.

Aquesta guia està pensada per descobrir el Bisaura tot caminant o en BTT. El cos de la guia consta d’un total de 15 itineraris per fer a peu i 13 rutes en BTT. En alguns casos trobareu alternatives que augmenten el ventall d’itineraris a seguir. D’aquesta manera també us podreu adaptar la sortida al vostre temps o a la vostra condició física, a les ganes que tingueu de caminar, etc. Hom pot fer més curta la caminada aproximant-se en vehicle al destí final, o enllaçant amb un altre recorregut ressenyat, o triant entre diferents opcions per a la tornada. En cada un dels itineraris hi ha una fitxa tècnica i una de descriptiva, així com un esquema del recorregut. Així mateix, hem afegit dues rutes per fer en vehicle motoritzat, que ens passejaran per la diversitat paisatgística del Bisaura. Algunes excursions es complementen amb notes sobre elements o curiositats remarcables que es troben al llarg del recorregut i s’acompanya amb una presentació de tipus geogràfic i històric de cada municipi. Us obrim, doncs, el Bisaura, tan natural, tan proper i tan desconegut alhora. Caminar o anar en bici pels camins ressenyats en aquest llibre és una respectuosa i pràctica forma de gaudir i conèixer la natura que ens envolta, sense malmetre-la. D’aquesta manera assolirem el gran objectiu d’aquest llibre, que és convidar-vos a conèixer el Bisaura mantenint sempre, i per damunt de tot, el més absolut respecte pel medi natural.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Wikiloc | Ruta El Bisaura i La Vall del Ges

Ruta El Bisaura i La Vall del Ges de btt a Torelló, Catalunya (España). Descarrega el track GPS i segueix el recorregut de l'itinerari del sender des d'un mapa. EL BISAURA I LA VALL DEL GES Aquesta sortida en BTT és un "passada". Hi ha de tot, però principalment un molt bon terreny per la BTT. Hem sortit de Torelló en direcció a St.Vicenç, passem per Torrens (antiga hipica Maver ...

Rutes BTT pel Ripollès. L'emoció de la BTT. Pedala pel ...

Rutes. L'entorn de Solsona, anomenat el Vinyet, conserva el mosaic antic de boscos, camps, cases de pagès i parets de pedra. El conjunt d'itineraris proposat, de baixa dificultat tant per fer a peu com en bicicleta i aptes per a tota la família, són rutes saludables que ens permetran descobrir racons i paratges singulars.
LIBROS RELACIONADOS

De Nueva York A California.pdf

Morir En Africa: La Epopeya De Los Soldados Españoles En El Desastre De Annual.pdf

El Control De La Producción Y Los Stocks (Vol.i).pdf

No Hay Amor En La Muerte.pdf

Voltaire/candido O El Optimismo.pdf

La Casa Del Trueno.pdf

Manual Para El Cuidado Del Gato.pdf

En Peligro De Extinción.pdf

Guía De Castillos De Madrid.pdf

A Lulú Le Gusta El Colegio.pdf

Desmemorias Y Miedos Confesables.pdf

Igualdad Y Libertad.pdf