Darrere El Vidre, Poemes De Feliu Formosa

Permacultivo.es Darrere El Vidre, Poemes De Feliu Formosa Image

AUTOR(A): Feliu Formosa

FECHA: none

NOMBRE DEL ARCHIVO: Darrere El Vidre, Poemes De Feliu Formosa.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Darrere El Vidre, Poemes De Feliu Formosa en formato PDF. El libro Darrere El Vidre, Poemes De Feliu Formosa en formato MOBI. El libro Darrere El Vidre, Poemes De Feliu Formosa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Feliu Formosa. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Feliu Formosa (Sabadell, 1934) s’ha dedicat durant molts anys al teatre, com a director, actor i professor de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. Com a poeta ha reunit onze llibres dins el volum Darrere el vidre. Poesia 1972-2002 (2004), al qual va seguir Centre de brevetat (2006). El 1971 va publicar l’assaig Per una acció teatral i, posteriorment, tres volums de diaris: El present vulnerable (1980), A contratemps (2005)i El somriure de l’atzar (2005). Ha traduït de l’alemany al català o al castellà més d’un centenar de títols, i ha obtingut nombrosos premis i distincions, entre ells el Premi Carles Riba de poesia (1977), el Premio Nacional a la Obra de un Traductor, atorgat pel Ministerio de Cultura (1994) i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes (2005). També, el 1987 li va ser concedida la Creu de Sant Jordi i el 2011 el Premi Friedrich Gundolf, concedit per la Deutsche Akademie fürSprache und Dichtung, per la difusió de la cultura alemanya a l’estranger.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Darrere El Vidre, Poemes De Feliu Formosa. Formosa, Feliu ...

Darrere el vidre.: Poesia 1972-2002: Amazon.es: Feliu Formosa Torras: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Libros Ir Buscar Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Mi Amazon.es Ofertas Chollos Cheques regalo Vender Ayuda. Libros Todos ...

Recital de poemas de Feliu Formosa en los jardines de la ...

Feliu Formosa (Sabadell, 1934) s'ha dedicat durant molts anys al teatre, com a director, actor i professor de l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. Com a poeta ha reunit onze llibres dins el volum Darrere el vidre. Poesia 1972-2002 (2004), al qual va seguir Centre de brevetat (2006).
LIBROS RELACIONADOS

Poetas Orbis J.w. Von Goethe (Ofertas Altorrey).pdf

Del Campo Y Soledad..pdf

Afusellament De Ferràndiz I Bellés En Temps De La Restauració.pdf

Anafora 2-test Evaluacion Dictados: Eso.pdf

Diario (2).pdf

Diseño De Videojuegos De Amateur A Pro.pdf

La Abuela Y Su Gato Gordo Nº 02.pdf

El Libro De La Fotografia.pdf

Foc Nou. Reflexions Del Tercer Mil·leni.pdf

Cocineros Del Servicio Extremeño De Salud (Ses). Temario Materias Especificas Volumen I.pdf

Silvestrito.pdf

Antes De Que Llegaras.pdf

La Gestapo.pdf

El 9º Grado: 150 Años De Escalada Libre.pdf

Contemplar Els Fets Cada Dia.pdf

Terra Critica (2001-2007): Pais, Ciutadania, Planeta.pdf

Manual Recursos Humanos. Formacion Para El Empleo.pdf