Marroc I Egipte: Croniques De L Anaconda

Permacultivo.es Marroc I Egipte: Croniques De L Anaconda Image

AUTOR(A): Jaume Sisa Mestres

FECHA: 2004

NOMBRE DEL ARCHIVO: Marroc I Egipte: Croniques De L Anaconda.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Marroc I Egipte: Croniques De L Anaconda en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Marroc I Egipte: Croniques De L Anaconda en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Marroc I Egipte: Croniques De L Anaconda en tu teléfono, tableta o navegador!

Jaume Mestres, català errant reconegut gràcies a les seves cròniques setmanals al programa de ràdio Els viatgers de la Gran Anaconda, recull en aquest nou llibre les seves impressions de bon viatger sobre dos països del nord d’Àfrica: el Marroc i Egipte. Aquesta vegada l’itinerari de l’autor ens porta a descobrir indrets i racons perduts des de l’Atles al Sinaí, oasis esplendents i poblacions que semblen aturades en el món medieval lluny dels circuits més coneguts de les grans ciutats, com el Caire o Marràqueix. La mirada curiosa de Mestres es fixa en els detalls humans, en la gent del poble, en les variacions cromàtiques de paisatges superbs, que ens fa viatjar a la realitat d’aquests altres móns. Tant la narració, extraordinària i seductora, com les excel·lents imatges que acompanyen el llibre, permeten al lector endinsar-se en els llocs que se li obren al davant, com si els estigués veient amb els seus propis ulls.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Vietnam de Mestres, Jaume 978-84-9791-262-4

En aquest llibre, Jaume Mestres ens mostra la cara més autèntica del Vietnam, un país marcat per una guerra cruel que ell s'encarrega de documentar; per una guerra escenificada en diferents museus del país, en els desastres causats per les bombes, en la memòria de la gent i en una discoteca de Hanoi anomenada Apocalypse Now.

PDF Libro Parperaot latora-el midrash tomo ii

Devoluciones. Los plazos de devolución quedarán suspendidos hasta que se recobre la actividad habitual de nuestros Centros Comerciales. Librería: Dispone de 15 días desde la e
LIBROS RELACIONADOS

La Pequeña Oruga Con Peluche.pdf

Pequeña Historia Del Mundo.pdf

El Prisionero Entre Lágrimas De Cera.pdf

El Diari De Viatge De Josep Aragay.pdf

Pack Ahorro Basico. Operario/a Servicios Generales. Ayuntamiento De Madrid. Incluye Temario Test Simulacros Y Curso Basico.pdf

Revestimientos Refractarios En Hornos Industriales.pdf

Puedes Vivir Sin Cistitis.pdf

El Mayor Quinto.pdf

Los Mitos Griegos 1.pdf

Callejero De Madrid Y 24 Municipios.pdf

Superman: Rojo (2ª Ed.).pdf

Fruits Saborosos De La Terra.pdf

The Oxford English Course - Lawrence Faucett - Ilustrado - En Ingles.pdf

La Guerra De Las Galaxias. Star Wars.pdf