Els Murris-conte 11: El Somni Dels Dinosaures.

Permacultivo.es Els Murris-conte 11: El Somni Dels Dinosaures. Image

AUTOR(A): Vv.aa.

FECHA: none

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Murris-conte 11: El Somni Dels Dinosaures..pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Els Murris-conte 11: El Somni Dels Dinosaures. en formato PDF. El libro Els Murris-conte 11: El Somni Dels Dinosaures. en formato MOBI. El libro Els Murris-conte 11: El Somni Dels Dinosaures. en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Els Murris van d'excursió pel bosc. A la Li li agradaria trobar una petjada de dinosaure, està acabant un album de cromos de dinosaures i aquestes bèsties la fascinen.La monitora que els acompanya els explica tot el que veuen i els condueix cap a la cova del Raig quan es posa a ploure a bots i a barrals. Dins la cova hi trobaran ratpenats, pintures rupestres, estalactites, estalagmites i un fòssil de dinosaure!Mentre la monitora els explica mil coses sobre els dinosaures en Ral té un malson, com s'acabarà?La grafia que s'hi introdueix és la IG.Nens i nenes que estan aprenent de llegir i d'escriure i que tenen ganes de passar-s'ho bé mentre llegeixen.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Han conviscut mai homes i dinosaures? - Fòrums - Racó Català

Els Murris-conte 11: El Somni Dels Dinosaures. (Educación Primaria) Mitos Y Misterios Egipcios (Cábala Y Alquimia) Responsabilidad Social De Las Empresas (Derecho Del Trabajo Y De La Seguridad Social) Cocina Para Hombres (Recetarios) Grans Il Lustradors Catalans (Dibujantes Extranjeros)

Reprenem el Projecte dels Dinosaures

A partir d'ara el que ens toca és buscar informació per poder donar respostes a les preguntes que ens plantejarem o sigui que si trobeu alguna cosa interessant per internet, feu-nos-ho saber, comunicant-ho aquí en forma de comentari. Segur que ens ho passarem molt bé amb els dinosaures!!
LIBROS RELACIONADOS

Conciencia Fiscal Y Marketing Tributario En Haciendas Locales.pdf

El Zoologic.pdf

Practicas Gramatica, 1º Educacion Secundaria.pdf

Notes Històriques De Santa Maria De Vilafranca Del Penedés..pdf

Reiki, El Camino Del Corazón.pdf

De La Imprenta A La Internet: La Lengua Española Y Los Medios De Comunicacion Masiva.pdf

Cuadernos De La Escuela Diplomatica Nº 12: Evaluacion En La Coope Racion Para El Desarrollo.pdf

El Vikingo Salvaje:_vikingos Ii.pdf

Hago Felicitaciones De Navidad.pdf

Libretas Blanco Rayadas (10x15).pdf

Trazos 1.pdf

En Marian Aguilo.pdf

El Llegendari De Santes Creus (Col·lecio Cami Ral 43).pdf