A Cau De Baix Ventre

Permacultivo.es A Cau De Baix Ventre Image

AUTOR(A): Robert L. Eixabego

FECHA: 2006

NOMBRE DEL ARCHIVO: A Cau De Baix Ventre.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de A Cau De Baix Ventre con permacultivo.es. Lea el PDF de A Cau De Baix Ventre en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga A Cau De Baix Ventre y otros libros de Robert L. Eixabego.

Una aportació singular i feliç d’aquest nou llibre són alguns poemes en els que el sentit de l’humor, la parla popular i el ritme configuren unes proposicions rellevants, on vers i imatge conjuminats tenen com inductor el cos en la seua variant més carnal. Un intent de revitalitzar un gènere, el de la poesia sicalíptica, que és una part ben transcendent de la nostra història literària. El llibre presenta a més una col·laboració singular del pintor Antoni Miró, segurament el realista valencià capaç de bastir les imatges més dinàmiques i expedites aportant als versos uns miralls, que sent contribució autònoma, es complementen perfectament amb l’esperit i la lletra de les construccions de L’Eixabegó. La sensualitat del pintor i la del poeta, unides, propicien un conjunt ben atractiu i saludable pel cos i l’ànima.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Todos los libros del autor L Eixabego Robert

Una aportació singular i feliç d'aquest nou llibre són alguns poemes en els quals el sentit de l'humor, la parla popular i el ritme configuren unes proposicions rellevants, on vers i imatge conjuminats tenen com inductor el cos en la seua variant més carnal. Un intent de revitalitzar un gènere, el d...

el 3 de vuit - El Penedès com tu l'entens

Baix Pallars; Llavors ... Cau una xarxa que comprava speed a Lleida per vendre'l a Osca. LLEIDA TV. Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.
LIBROS RELACIONADOS

La Mente Que No Mide.pdf

Santo Domingo De Silos.pdf

Filosofia Y Humor. El Guiño De La Lechuza.pdf

Histología Del Diente Humano.pdf

Adquisicion Y Formacion De Habitos De Estudio Para Un Aprendizaje Eficiente.pdf

Sin Amor... Todo Es Nada.pdf

Formacion Y Orientacion Laboral (Carpeta De Recursos Del Profesor ).pdf

Pimp: Memorias De Un Chulo.pdf

Los Contratos Celebrados Fuera De Los Establecimientos Mercantile S: Su Caracterizacion En El Derecho Español.pdf

El Siglo Xviii.pdf