Sonets

Permacultivo.es Sonets Image

AUTOR(A): William Shakespeare

FECHA: 2015

NOMBRE DEL ARCHIVO: Sonets.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Sonets con permacultivo.es. Lea el PDF de Sonets en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Sonets y otros libros de William Shakespeare.

Shakespeare és una cultura en si mateixa dins la tradició liter�ria catalana. Aquesta nova traducció al catal� dels seus Sonets complets (1609) ens mostra el Shakespeare del segle XXI, un amant apassionat, sensual i sexual, sempre intel·ligent, a través de la música única del geni cl�ssic més modern, que 400 anys després parla amb veu d'avui. Decasíl·labs rimats per a un amor, com els d'Homer, Dante o Baudelaire, jove, immortal i necessari. Txema Martínez (Lleida, 1972). Poeta, traductor i editor, ha publicat diversos llibres de poemes, entre els quals L'arrel i la pluja (Proa, 2008), a més d'algunes plaquettes. Inclòs en diverses antologies i traduït a diferents idiomes (com l'itali�, l'irlandès o el letó), ha obtingut, entre d'altres, els premis de poesia Salvador Espriu, M�rius Torres, Joan Alcover-Ciutat de Palma i Carles Riba.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Els sonets de Francesc Vicent Garcia, el Rector de ...

SONNETS: Amazon.es: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Libros Ir Buscar Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Mi Amazon.es Ofertas ...

Shakespeare's Sonnets

Els Sonets de Shakespeare és una col·lecció de poemes en forma de sonet escrits per William Shakespeare en què, a partir del tema central de l'amor, se n'hi tracten d'altres com la bellesa, la política i la mortalitat. Segons alguns crítics, són el cim més reeixit de l'obra de Shakespeare.
LIBROS RELACIONADOS

Diccionario De Traumatologia Jims.pdf

Fins Al Vespre!.pdf

L'impulsion Sexuelle La Sélection Sexuelle Chez L'homme Tomo 2.pdf

La Clave De Los Valores.pdf

Qui Ha Vist Les Tisores?.pdf

Mensajes Del Alma.pdf

Ejercicios De Rehabilitacion I Atencion.pdf

Su Primera Comida.pdf

Stello.pdf

Derecho Administrativo Ii. Organizacion Y Empleo Publico (22ª Ed).pdf

Sexo Sentido, Sexo Vivido.pdf

Comprendiendo A Tu De 1 Año.pdf

Kit De Supervivencia. Frances.pdf

Bichitos (Libro De Pegatinas).pdf

Anacreonticas.pdf

Vacances Amb Dubi (P 4).pdf

El Corazon De Todo Lo Existente: La Historia Jamas Contada De Nube Roja.pdf

Asturias Naturaleza Viva.pdf