Arxius De Joan Fuster

Permacultivo.es Arxius De Joan Fuster Image

AUTOR(A): Rafael Gil Salinas

FECHA: 2006

NOMBRE DEL ARCHIVO: Arxius De Joan Fuster.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Arxius De Joan Fuster en formato PDF. El libro Arxius De Joan Fuster en formato MOBI. El libro Arxius De Joan Fuster en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rafael Gil Salinas. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Amb aquesta exposició, la Universitat de València vol donar a conéixer una part significativa de l'extraordinari fons arxivístic propi format per l'assagista i catedràtic de la nostra institució Joan Fuster (1922-1992) al llarg de la seua vida. Seguint aquest objectiu, la Càtedra Joan Fuster, creada el 1993 dins la nostra universitat i adscrita a l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, ha fet durant més d'un any una intensa recerca entre els milers de papers conservats a Sueca i que just ara, ja preparada la mostra, comencen a ser ordenats i classificats. De tan ingent material s'han extret uns centenars de documents que constitueixen un testimoni ben eloqüent de les múltiples activitats desenvolupades en diversos àmbits de la seua existència per aquesta gran figura de les lletres catalanes i del pensament contemporani: la recerca, el periodisme, la promoció d'iniciatives culturals, la vertebració institucional del país, l'acció cívica, la convivència familiar i d'altres. Tot plegat, amb una doble finalitat. D'una banda, s'ha volgut oferir una visió, inevitablement incompleta però bastant rica, de la personalitat polièdrica de l'il·lustre intel·lectual valencià. D'una altra, es pretén suggerir les grans possibilitats que aquest arxiu oferirà als investigadors quan serà definitivament obert a la consulta i a l'estudi, no sols sobre el seu creador sinó també per a un període difícil i apassionant de la nostra història contemporània.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cátedra Joan Fuster - Universitat de València

DESCRIPCIóN. Con esta exposición, la Universitat de València quiere dar a conocer una parte significativa del extraordinario fondo archivístico propio formado por el ensayista y catedrático de nuestra institución Joan Fuster (1922-1992) a lo largo de su vida.

Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Joan Fuster - RTVE.es

3) JOAN FUSTER i ORTELLS (Sueca 1922‐1992) Nascut a Sueca (Ribera Baixa) l'any 1922, fill d'una família de llauradors i artesans, s'afeccionà a la lectura en plena crisi d'adolescència, amb la guerra civil pel mig. Llegia de tot i sense cap
LIBROS RELACIONADOS

Santiago De Compostela (1:300000).pdf

El Mono Travieso.pdf

Nada Que Hacer.pdf

Blancas Bicicletas, Creando Musica En Los 60.pdf

Riesgos Quimicos Y Biologicos Ambientales (Incluye Cd).pdf

San Paio De Antealtares, Soandres Y Toques: Tres Monasterios Medi Evales Gallegos.pdf

Carnevale.pdf

Els Oficis De La Pell A La Catalunya Preindustrial.pdf

Nociones De Derecho Mercantil (7ª Ed).pdf

Cien Años Después.pdf

El Ideal De Justicia De Don Quijote De La Mancha.pdf

Cuentos Y Cuervos.pdf

Santa Balbina, 37, Gas En Cada Piso Y Otras Novelas Cortas.pdf

Guía Azul. Venezuela.pdf

Las Drogas.pdf

Cursillos De Cristiandad: Origenes Y Primera Expansion.pdf

My Little Pony: Bloc De Juegos 3.pdf