Caminades Pel Massis Del Port Emboscades De Tardor Meravelloses

Permacultivo.es Caminades Pel Massis Del Port Emboscades De Tardor Meravelloses Image

AUTOR(A): Vicent Pellicer

FECHA: 2002

NOMBRE DEL ARCHIVO: Caminades Pel Massis Del Port Emboscades De Tardor Meravelloses.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Caminades Pel Massis Del Port Emboscades De Tardor Meravelloses en formato PDF. El libro Caminades Pel Massis Del Port Emboscades De Tardor Meravelloses en formato MOBI. El libro Caminades Pel Massis Del Port Emboscades De Tardor Meravelloses en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vicent Pellicer. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Aquest llibre presenta 19 excursions pel Port que l'autor aconsella de realitzar durant la tardor, època que en aquesta regió destil·la una manifestació d'un temps i un espai diferents. Els boscos ofereixen una imatge de verdor i frescor apassionats a la vegada que els colors daurats i rogencs s'introdueixen al paisatge. «Al Port» -diu l'autor-, «la tardor no és estèril. Malgrat la letargia que aparenta la natura i les boires que la segresten molt sovint, la vida xiscla per tot arreu, i l'espectacle està servit!». Aquests 19 itineraris permeten gaudir de la tardor al Port. Cadascun està detallat amb minuciositat i s'hi descriuen els termes municipals per on transcorre, el temps que cal emprar per completar-lo, la dificultat i els desnivells que presenta, les fonts que es troben en el recorregut i l'accés. Així mateix, 19 mapes en color acompanyen la descripció dels itineraris.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Caminades pel massís del Port - Cossetània Edicions

Les muntanyes e Prades 20 recorreguts per boscos, cingles i barrancs Llegeix més; Pirineus en Esquís Andorra, Cerdanya, Catalunya Nord, Vall de Ribes, Vall de Camprodon, Berguedà Llegeix més; Caminades pel Massís del Port Emboscades de tardor meravelloses El Matarranya, La Terra Alta, El Baix Ebre, El Montsià i El Baix Maestrat Llegeix més

Caminades pel massis del port libro pdf descargar gratis

Caminades pel massís del Port : emboscades de tardor meravelloses : el Matarranya, la Terra Alta, el Baix Ebre, el Montsià, el Baix Maestrat by Vicent Pellicer Ollés — not in English Common Knowledge: La Cuina comarca a comarca : Baix Ebre - Montsià by Miquel Sen — not in English Common Knowledge: El parlar de la Ràpita.
LIBROS RELACIONADOS

Biblia Y Fe. 15 El Celibato Sacerdotal.pdf

Métodos Iterativos De Resolución De Ecuaciones.pdf

Gaudi Y El Trencadis Modernista (Español).pdf

El Papa A Los Mayores.pdf

Gs 65: ¡Final De Supercoa En Ratonia!.pdf

La Fortuna De Los Rougon.pdf

Gestion De Estado Turno Libre: Temario 4.pdf

Antologia.pdf

La Princesa Bombera.pdf

Discurso De Mi Vida Desde Que Sali A Servir Al Rey.pdf

Parques De Vacaciones En Familia 2006.pdf

Vida Secreta.pdf