Les Lliçons Perilloses

Permacultivo.es Les Lliçons Perilloses Image

AUTOR(A): Alissa Nutting

FECHA: 2015

NOMBRE DEL ARCHIVO: Les Lliçons Perilloses.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Lliçons Perilloses en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Les Lliçons Perilloses en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Lliçons Perilloses en tu teléfono, tableta o navegador!

Obscena, provocadora, amoral, estranya, pertorbadora, impertinent... l'obsessiva relació d'una mestra amb el seu alumne de 14 anys.Celeste Price, de 26 anys i d'un atractiu enlluernador, és professora de secundària en un institut de Tampa (Florida). Condueix un Corvette vermell amb els vidres tintats i el seu marit, Ford, és un policia de bona família, totalment penjat d'ella. El seu únic motiu per fer-se professora és satisfer la seva obsessió sexual: els nois de catorze anys. Al llarg del llibre, Celeste actua amb la intensitat i la falta de remordiments d'un psicòpata o d'un assassí en sèrie quan vol satisfer els seus desitjos més íntims. Incapaç de controlar la seva passió compulsiva, voreja el risc de ser descoberta pels alumnes, els pares o els professors. Fins que el desastre, esquivat tantes vegades, es produeix.«Una lectura entretingudíssima... Alissa Nutting toca el botó precís.» --The New York Times«Impecablement escrita, plena d'intel·ligents observacions culturals i una bona dosi d'ironia... Un llibre molt agosarat.» --Daily Beast
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Amazon.fr - Les lliçons perilloses - Nutting, Alissa ...

En nuestro sitio encontrará el PDF de Les llicons perilloses y otros libros del autor Alissa Nutting. ¿Quieres leer un libro de Les llicons perilloses? ¿Hacerlo en línea? Libre? Estás en el camino correcto! El sitio de TV-EFIR.COM te da esta oportunidad.

Les lliçons perilloses Libro PDF

La Société Perillos est un groupement de deux personnes : elle ne représente ni un réseau ni une entité mais des valeurs de tolérance, de partage et de fraternité. Elle est une idée, un passé, un avenir et non une structure administrative ou commerciale.
LIBROS RELACIONADOS

Lecciones De Economia Maritima.pdf

Historia Del Pais Valencia. Volum Vi.pdf

La Magia Blanca (2ª Ed.).pdf

La Mujer Destruida.pdf

De Rerum Natura.pdf

Calculo De Estructuras Por Metodo De Elementos Finitos (2ª Ed.).pdf

Tecnolog.1º Eso-360º.pdf

Fernando Fernán Gómez Escritor (Dialogo En Tres Actos)..pdf

Introduccion Al Estudio Del Romanticismo Español (5ª Ed.).pdf

Homilies Cataquetiques.pdf

Fairies 30x30 (Calendario 2008).pdf

Matematicas/4 (4º. Curso E.s.o.).pdf

Los Templarios.pdf

Pat El Cartero. Pintamani Rotuladores Dobles. Los Amigos De Pat.pdf

La Invencion De La Soledad Nd/aed.pdf