La Fortalesa Iberica D Arbeca: Segles Viii I Vii A.n.e.

Permacultivo.es La Fortalesa Iberica D Arbeca: Segles Viii I Vii A.n.e. Image

AUTOR(A): Vv.aa.

FECHA: 2003

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Fortalesa Iberica D Arbeca: Segles Viii I Vii A.n.e..pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de La Fortalesa Iberica D Arbeca: Segles Viii I Vii A.n.e. en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de La Fortalesa Iberica D Arbeca: Segles Viii I Vii A.n.e. en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Fortalesa Iberica D Arbeca: Segles Viii I Vii A.n.e. en tu teléfono, tableta o navegador!

La fortalesa dels Vilars d'Arbeca va ser construïda a mitjans del segle VIII i abandonada poc després del 350 abans de la nostra Era. Aquest viatge al passat ens permetrà conèixer les seves fases més antigues i el paisatge que l'envoltava. El vídeo que us presentem és fruit de la col·laboració entre el Grup d'Investigació Prehistòrica i el Grup de Recerca Interacció Persona-Ordinador i forma part d'un projecte més ambiciós d'aplicació de la informàtica, la realitatvirtual i els recursos infogràfics i multimèdia al desenvolupament dels sistemes de registre i la difusió del patrimoni.La fortaleza de Els Vilars d'Arbeca fue construida a mediados del siglo VIII y abandonada poco después del 350 antes de nuestra Era. Este viaje al pasado nos permitirá conocer sus fases más antiguas y el paisaje que la rodeaba. El vídeo que se presenta es fruto de la colaboración entre el Grup d'Investigació Prehistòrica y el Grup de Recerca Interacció Persona-Ordinador y forma parte de un proyecto más ambicioso de aplicación de la informática, la realidad virtual y los recursos infográficos y multimedia al desarrollo de los sistemas de registro y a la difusión del patrimonio.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Fortalesa Ibérica D'Arbeca: Segles Viii I Vii A.n.e ...

La fortalesa dels Vilars d'Arbeca (Lleida, Espanya), 775 B.C.-300 B.C.,constitueix un conjunt arqueològic excepcional, especialment per les seves defenses, muralla torrejada, "chevaux-de-frise" i fossat, únic en el panorama peninsular i europeu de la Primera Edat del Ferro i la Cultura Ibèrica.

La fortalesa ibèrica d'Arbeca: segles VIII i VII a.n.e ...

Suite on clouds - Marc Marzenit (2011) 2 Des 2011. Suite on clouds - Marc Marzenit (2011) 2011 Espectacle Suite On Clouds de Marc Marzenit Direcció Musical d'Antoni Tolmos Novetat discogràfica Entrades recents del blog Antoni Tolmos en concert a l'Auditori de Lleida Antoni Tolmos prepara la sèrie...
LIBROS RELACIONADOS

Se Está Muy Bien Aquí.pdf

Color En Decoración.pdf

Crimen Y Castigo.pdf

Poemas Egocéntricos.pdf

Todo Sobre Los Caballos.pdf

Precio Centro 2017 Dvd.pdf

Señales.pdf

Amor, Caos I Convivencies.pdf

Bestioles.pdf

Musica Del Sind (Urdu).pdf