Metal.lurgia

Permacultivo.es Metal.lurgia Image

AUTOR(A): Victor Nubla

FECHA: 2019

NOMBRE DEL ARCHIVO: Metal.lurgia.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Metal.lurgia con permacultivo.es. Lea el PDF de Metal.lurgia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Metal.lurgia y otros libros de Victor Nubla.

El narrador d’aquesta història es recupera d’una operació en una residència d’Estragó de Dalt, un poble que sobreviu econòmicament gràcies a la Companyia Metal·lúrgica: una empresa local que utilitza dracs com a mà d’obra. Les dragues —perquè són totes de sexe femení— fonen el metall als seus estómacs a canvi d’un salari mínim a base de cavallers i princeses perfectament comestibles, mentre es dediquen a la investigació científica d’alt nivell. En les seves estones lliures, que són moltes, el narrador anirà descobrint l’entrellat que amaga aquesta curiosa societat. La nova novel·la de Víctor Nubla és una sàtira alhora tendra i esbojarrada, una obra d’humor i fantasia on la crítica social i les situacions absurdes s’encadenen a una velocitat de vertigen. Aquesta comèdia àcida sobre l’explotació laboral, els mitjans de comunicació i la vida íntima dels dracs farà les delícies de lectors d’autors com Terry Pratchett, Douglas Adams o fins i tot Kurt Vonnegut.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Diteco Diseño Tecnicas Y Construccion - L'Hospitalet de ...

Volver a la lista Barcelona Metal·lúrgia. Tienda; Centro de servicios; Carrer de la Metal·lúrgia 38-42 08038 Barcelona Spain. Instrucciones para llegar Teléfono +34935222577 Asistencia en carretera 900 800 324 911 982 624

Metal Lurgia Centre Catalunya S.l. - Consulte CIF y Dirección

Juegos de Metal Slug: La mejor selección de juegos de metal slug gratis en Minijuegos.com Cada día subimos nuevos Juegos de Metal Slug para tu disfrute ¡A jugar!
LIBROS RELACIONADOS

Si No Et Creus La Gran Mentida Potser Trobis La Sortida.pdf

Sufragio En Efectivo. No Devolución.pdf

¿Qué Es El Ansia Por La Comida?.pdf

Coneixement Del Catala 2001: Mapa Sociolinguistic.pdf

Disputaciones Tusculanas.pdf

Llengua Catalana 2 Cm. Quadern De Treball.pdf

Ingenieria De Vehiculos: Sistemas Y Calculos.pdf

Internet Facil Y Rapido (5ª Ed.).pdf

Personal De Limpieza Y Servicios Domesticos: Cuestionario Y Supue Practicos.pdf

Coleccion Caritas: ¿Te Has Visto La Cara?.pdf

El Mundo De Los Espíritus.pdf

La Rinxols D Or I Els Tres ÓSsos (Contes De Sempre).pdf