Les Fonts Del Port

Permacultivo.es Les Fonts Del Port Image

AUTOR(A): Vicent Pellicer Olles

FECHA: 1999

NOMBRE DEL ARCHIVO: Les Fonts Del Port.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Les Fonts Del Port con permacultivo.es. Lea el PDF de Les Fonts Del Port en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Fonts Del Port y otros libros de Vicent Pellicer Olles.

Menuts riuets solcaven les profundes valls, amb llenques de gel glacen la roca esquerpa, camí i salt dels salvatges. Horitzó serrat. Solitud, misteri, en fonts inconegudes - pel pas del temps, per la mort d'algú? - amb les randes verdes de falgueres, de les bardisses subtils, elegants, i bastides per la incertesa de la brisa, suspeses en el dringar tranparent del rajolí. Molsa pentinada de l'aigua del sequiol, del canalet del bassi. Aigua de dol; corre per les pedres redones de camins. Es perd, s'escola per esquerdes. Dins. O bé, salt impensable, sorollós, infinit; o bé la quietud, d'ingravidesa i de ruix. Contrast, turgència, iris. Sol. maèria, aigua, vida; roca, font, matissa, o boix; torrent, avenc, cocó, mas, teix, tossal, o brida. De la ferida, aigua; d'un ullal, foscor; de la terra, el bufador, el delme, el tall: la vida. Vicent Pellicer Ollés (Valdealgorfa, el Baix Aragó, 1956), professor de català per a adults, viu a Jesús (el Baix Ebre) des dels 9 anys. És un escriptor que es declara addicte a la natura: a les serralades, als boscos i a les fonts; a les salvatgines, a la pluja i al somriure dels esquirols. Esta gran passió queda ben palesa en els seus llibres, i en la seua veu quan recita versos. El 1988 guanyà el primer accèssit del Premi Enric Bayerri de contes (Jesús), publicat el 1991 a Obra literària, Jesús- Catalònia (1984-1989). Els anys 1995 i 1996 fou el guanyador de sengles edicions anuals del Premi Ramon Salvadó i Montoriol (Barcelona) de contes de natura. És autor de poemes editats en tres reculls d’Els Trobadors de l’Ebre (anys 1996, 1997 i 1998), del conte Morret pelut de rabosa (1997), de Les fonts del Port (1999), de Contalles del Port (2000), d’A peu pel massís del Port (2000), d’Endevineu els ocells (2002), de Caminades pel massís del Port (2002), de Paisatges de l’Ebre: el Delta i el Port (2004) i, en col·laboració amb Pere González, del CD interactiu Les fonts del Port: 50 recor-reguts d’aigua (2000).
DESCARGAR
LEER EN LINEA

LES FONTS DEL CARDENER Sant Llorenç de Morunys | TOMA ...

Lugar muy bonito, tranquilidad, comer, ya que dispone de barbacoas amplias y sobre todo el sitio, el origen de les Fonts del Riu cardener, una preciosidad, espacio amplio y tranquilo para niños. Accesible fácil a pie dejando el vehiculo en el aparcamiento de abajo.

Parque Natural de Els Ports de Beseit | femturisme

Una vez visitado el pueblo, se puede ir a ver las Fonts del Llobregat (Fuentes del Llobregat), nacimiento de uno de los ríos más importantes de Catalunya. El nacimiento del río es digno de ser visitado por su espectacularidad, sobre todo en tiempos de aguas abundantes.
LIBROS RELACIONADOS

La Particion Hereditaria.pdf

Simulacros De Examen Oposiciones Cuidados Auxiliares De Enfermeri A. Servicio Murciano De Salud.pdf

Teoria De La Restauracion.pdf

Guia En 10 Minutos: Trucos Windows Millenium.pdf

Operarios De Serviciodel Servicio Vasco De Salud-osakidetza.pdf

Un Pobre Rei.pdf

Obras Aventuras De Don Fruela.pdf

El Porvenir De La Equidad: Aportaciones Para Un Giro Etico En La Filosofia Politica Contemporanea.pdf

Latin America. An Agenda For Freedom.pdf

Cómo Vivió Y Murió Felipe Ii.pdf

Apuntes De Derecho Mercantil. Introducción.pdf

Salud Psíquica A Través Del Yoga.pdf

Caballos Desbocados.pdf

La Gallega Mari-hernandez. La Firmeza En La Hermosura.pdf

Identidad Y Cambio.pdf