El Fracas D’espanya

Permacultivo.es El Fracas D’espanya Image

AUTOR(A): Pere Sampol Mas

FECHA: 2013

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Fracas D’espanya.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de El Fracas D’espanya en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de El Fracas D’espanya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Fracas D’espanya en tu teléfono, tableta o navegador!

Fa dos anys, Pere Sampol va publicar Espanya no té remei, un títol premonitori de les calamitats que ens havien de sacsejar en un futur immediat. Ara, en una mena de continuació, en El fracàs d’Espanya, Pere Sampol ens ofereix un recull d’articles sobre la realitat política, social i econòmica de les Illes Balears, precedits d’una anàlisi profunda sobre les causes del fracàs del nacionalisme espanyol en l’intent de construir un estat nació centralista i castellà: «Espanya és la primera víctima de la mateixa Espanya. El seu fracàs és el fracàs del seu model. L’Espanya que sortirà de la convulsió que viurà les properes dècades no s’assemblarà en res a la potència mundial somniada pels seus ideòlegs. Pobra, esquarterada, insegura, arrossegada a la cua de les nacions europees per una oligarquia fatxenda i corrupta. En els deliris de grandesa dels representants polítics del nacionalisme espanyol i en l’oligarquia corrupta rau la llavor de l’autodestrucció d’Espanya.» Tanmateix, Pere Sampol aprofita l’ocasió per a analitzar el procés sobiranista encetat a Cata­lunya i les repercussions que pot tenir a les Balears: «En comptes d’un poble provincià, submís i abocat a l’individualisme; d’un poble colonitzat culturalment i econòmica, veuríem en el mirall de Catalunya un poble orgullós de si mateix, lliure, progressant econòmicament, qui sap si amb unes noves formes de govern que combatessin la corrupció, la misèria i la incultura.»
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Eurovisión: otro fracaso de España | Opinión

La afición opina sobre el fracaso de España en la cita mundialista. Rubiales o los jugadores, con De Gea como principal señalado, son los culpables de esta decepción para nuestra afición.

PDF Determinantes del riesgo de fracaso escolar en España: una ...

El fracaso escolar ha subido en España por primera vez en una década. Uno de cada cuatro jóvenes (el 24,4%) no ha obtenido el título de la Educación Secundaria Obligatoria (ESO), q
LIBROS RELACIONADOS

Como Lograr El Milagro De Vivir Despierto.pdf

El Cerebro Y El Mundo Interior: Una Introduccion A La Neurocienci A De La Experiencia Subjetiva.pdf

La Leyenda Negra: Historia Del Odio A España.pdf

Nutricion Y Riñon.pdf

Literatura Y Politica. La Obra De Ayn Rand.pdf

El Forastero.pdf

Psicología De La Labor Cotidiana En La Escuela.pdf

Manuel De Cuidados Y Doma Del Caballo.pdf

Estudios De Los Equilibrios Quimicos, Tratamiento Grafico Por Ord Enador.pdf

La Fabrica De Monstres.pdf

Puerto Rico.pdf

Tutankamon. El Mayor Misterio Del Antiguo Egipto.pdf