Els Desposseits

Permacultivo.es Els Desposseits Image

AUTOR(A): Ursula K. Le Guin

FECHA: 2018

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Desposseits.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Els Desposseits con permacultivo.es. Lea el PDF de Els Desposseits en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Desposseits y otros libros de Ursula K. Le Guin.

Premi Nebula a la Millor Novel·la, 1974. Premi Hugo, 1975. Premi Locus, 1975. Premi Prometheus categoria Saló de la Fama, 1993.En Shevek, el protagonista, és un físic que intenta desenvolupar una teoria temporal general. Anarres, el seu planeta, és una societat sense govern, jerarquies o institucions autoritàries. Fent recerca, en Shevek es va adonant que la revolució que va crear aquest món està estancada, envoltada de murs que haurà d’enderrocar. Les estructures de poder comencen a sorgir allà on no n’hi havia. En aquest moment decideix emprendre un viatge molt arriscat al planeta original, Urras, buscant un diàleg obert entre els dos mons per poder divulgar les seves teories lliurement fora d’Anarres. La novel·la detalla la lluita per alliberar-se que ha de dur a terme tant a Urras com al seu propi món, Anarres.Els desposseïts d’Ursula K. Le Guin és un clàssic de la ciència-ficció, reclamada com la millor literatura des del feminisme, el pacifisme i l’ecologisme, i des de la construcció de la primera utopia que no està basada en un imperi. Una novel·la imprescindible, d’una profunda crítica social i política, escrita amb l’habilitat i el detallisme del que només és capaç Le Guin.El que fa única a Le Guin és la magnitud i la complexitat de la seva mirada: aquesta dona té literalment el cosmos al cap. ...
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Calaméo - ELS DESPOSSEITS

Els desposseïts TAPA DURA Ursula K. Le Guin Traducció de Blanca Busquets. E n Shevek, el protagonista, és un físic que intenta desenvolupar una teoria temporal general. Anarres, el seu planeta, és en teoria una societat sense govern o institucions autoritàries.

Llibres per a un confinament per coronavirus

Els desposseïts. Qué hacer Gratis. Els desposseïts. Time Out dice. Proyección de este ensayo visual de Mathieu Roy que documenta la lucha diaria de la clase rural mundial, y el ciclo de deuda, despojo y desesperación al que la somete un sistema económico descontrolado que produce, al mismo tiempo, alimentos y hambre.
LIBROS RELACIONADOS

La Comunicacion Del Articulo 5 Bis De La Ley Concursal. Doctrina , Jurisprudencia Y Formularios.pdf

Auxiliares De Enfermeria De La Agencia Valenciana De Salud: Temar Io Parte Especifica: Volumen Ii.pdf

Las Gallinas De Cervantes.pdf

Tres Profecias: Iroas, Hijos De Los Dioses.pdf

Cómo Preparar Un Trabajo De Historia.pdf

Coleccion Nuestra Cocina (17 Titulos).pdf

Sushi.pdf

Art Contra La Guerra.pdf

Letra Internacional, Nº 86: Literatura Y Limite (2005).pdf

Juntos En Roma (Mateo Haack).pdf