Camfora

Permacultivo.es Camfora Image

AUTOR(A): María Barbal

FECHA: none

NOMBRE DEL ARCHIVO: Camfora.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Camfora en formato PDF. El libro Camfora en formato MOBI. El libro Camfora en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor María Barbal. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Descripción:Barcelona 1992.Tapa dura amb sobrecuberta.Sobrecubierta rozada.SINOPSIS:Una gran novel·la sobre la violència familiar, sobre l'odi, la debilitat, la indiferència, sobre el poder de les dones i l'amor. Maria Barbal, l'autora catalana més coneguda i important, ens introdueix en un món que aparentment és un passat: en confins opressius Un poble i una família que gairebé moren sota la brutal arbitrarietat del seu pare, però en la qual, sobretot, les dones no es deixen fer fallida. Fins i tot llavors, quan el pare decideix abandonar el poble, ven la seva terra i es muda a Barcelona amb el seu fill i la seva dona per administrar una petita botiga de queviures. El fill obeeix, es deixa exempt del seu pare i creix cada vegada més. apàtics; però la seva esposa extreu de l'amor del seu fill tal poder que ella construeix la seva pròpia existència i les seves amistats. La violència està latent sempre allà, s'amaga darrere de cada conflicte i culmina quan el pare torna sobtadament al llogaret, el seu fill el segueix de nou (però la seva dona i el seu fill no) i hi ha una espiral de por, sospita i amenaces. evoluciona fins que aquesta tensió es descarrega i, finalment, revela un terrible secret que ha estat preocupant a tota la família i al poble. En imatges fortes, Maria Barbal dibuixa l'atmosfera al poble ia Barcelona; Els seus personatges viuen per les seves contradiccions, debilitats, crueltat i estupidesa, així com pel seu enginy, resistència i, sobretot, per les diferents formes d'amor: l'amor, que no va més enllà de les intimitats, l'amor que fa a la persona dependent i per tant ridícul, l'amor que està en contra. Tota violència triomfa.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Julio César. Un dictador democrático - Metahistoria

La càmfora és una cetona terpènica de fórmula C 10 H 16 O que s'extreu de la fusta del camforer, així com de moltes altres plantes, o bé es produeix artificialment. Té dos enantiòmers, la R-càmofra i la D-càmfora, i és volàtil a temperatura ambient.. Alguns dels seus usos actuals són com a repel·lent de les arnes, com a antimicrobial, en l'embalsamament, en pirotècnia, com a ...

Cinnamomum camphora - Wikipedia, la enciclopedia libre

El Diccionario de la lengua española es la obra lexicográfica de referencia de la Academia.. La vigesimotercera edición, publicada en octubre de 2014 como colofón de las conmemoraciones del tricentenario de la Academia, es fruto de la colaboración de las veintidós corporaciones integradas en la Asociación de Academias de la Lengua Española (ASALE).
LIBROS RELACIONADOS

El Camino De La Impotencia.pdf

Un, Dos, Tres, El Año Se Fue (Acertijos Matematicos Para Desperta R La Mente).pdf

Michelangelo Antonioni: Arquitectura De La Vision.pdf

El Misterio De Las Perlas Auténticas.pdf

El Derecho De La Iglesia: Curso Basico De Derecho Canonico (2ª Ed .).pdf

Vademecum De Derecho Laboral 2ª Edicion.pdf

Mercado De Valores 2018 Separata Del Boletin Oficial De Los Minis Terios De Hacienda Y Funcion Publica.pdf

Preguntale A Alicia : Diario Intimo De Una Joven Drogadicta.pdf

Los Comuners 12.pdf

Leoneses En La Independencia . Astorga Y El Batallón De Clavijo En La Batalla De Medina De Rioseco 14 De Junio De 1808.pdf

El Corresponsal.pdf

Guia Esencial Microsoft Windows Xp Home Edition.pdf

Antologia De Literatura Excursionista Catalana.pdf

H¡storia De La Psicología.pdf

1862 - La Bandera De La Muerte - Balaguer - Laminas - Continuación Obra Sobre Ba.pdf

Revista De Filosofia Nº 29 (Agosto 2003): Etica Cosmopolita Y Pol Itica Internacional.pdf