Historia De La Ugt A Les Illes Balears: Un Segle De Lluita Sindic Al

Permacultivo.es Historia De La Ugt A Les Illes Balears: Un Segle De Lluita Sindic Al Image

AUTOR(A): Vv.aa.

FECHA: 2004

NOMBRE DEL ARCHIVO: Historia De La Ugt A Les Illes Balears: Un Segle De Lluita Sindic Al.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Historia De La Ugt A Les Illes Balears: Un Segle De Lluita Sindic Al con permacultivo.es. Lea el PDF de Historia De La Ugt A Les Illes Balears: Un Segle De Lluita Sindic Al en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Historia De La Ugt A Les Illes Balears: Un Segle De Lluita Sindic Al y otros libros de Vv.aa..

La UGT de les Illes Balears engegà, amb motiu de la celebració del seu 75è aniversari, el projecte d’editar un llibre que avui feliçment arriba a les nostres mans amb l’ambiciós títol d’Història de la Unió General de Treballadors a les Illes Balears. Com a conseqüència de la rebel·lió militar feixista, la història de la UGT de les Illes Balears, com la de moltes altres organitzacions, s’ha vist dividida en dues èpoques, l’anterior i la posterior a la guerra civil, separades pel llarg túnel de la dictadura i la clandestinitat. Aquesta dolorosa anormalitat històrica fa encara més necessari assolir l’objectiu d’ancorar fort la identitat del sindicat en els seus orígens mitjançant el coneixement per part de les generacions posteriors a la mort del dictador de les il·lusions, vicissituds, pensaments, èxits i fracassos dels seus majors. Si per a tots els que han tingut alguna relació amb el sindicat, el llibre serveix de nexe lluminós amb el passat, molt més ho ha de ser per a aquells que no han gaudit de l’oportunitat de conèixer personalment els supervivents d’aquella època, com Rafel Rigo, Ignasi Ferretjans o l’alaroner Gabriel Juan.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Comissions Obreres de les Illes Balears. Coneix_CCOO ...

Aquí puede descargar y abrir el libro Historia de les illes balears del autor Colectivo en formato PDF. Lo mejor es que es totalmente gratuito y que lo puede salvar para cualquiera de sus dispositivos electrónicos.

HISTORIA DE LA UGT A LES ILLES BALEARS. Un segle de lluita ...

Buy Història de la UGT a les Illes Balears : un segle de lluita by Albert Comas i Ferragut, Joan Huguet Amengual, Manel Santana i Morro (ISBN: 9788495694775) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.
LIBROS RELACIONADOS

Dizionario Giuridico : Italiano- Spagnolo, Español-italiano.pdf

Auxiliar De Enfermeria Servicio De Salud De Castilla Y Leon (Sacy L): Temario (Vol. I).pdf

El Libro Del Agua.pdf

Curso De Policia Local (Vol. Ii).pdf

Operaciones De Financiacion: Enfoque Teorico-practico.pdf

Antología. Gustado Adolfo Bécquer Y Otros Románticos Españoles.pdf

Alas De Mar Y Prosa.pdf

America Central.pdf

Bienvenidos 2: Libro Del Alumno Nivel Ii (Ele: Español Lengua Ext Ranjera).pdf

Principio De Fe Pública Registral.pdf

El Princep.pdf

Vivencias.pdf

Genero Y Generos : Escritura Y Escritoras Iberoamericanas (2 Vol).pdf