En Nom De Lucrecia

Permacultivo.es En Nom De Lucrecia Image

AUTOR(A): Montserrat Cornelles

FECHA: 2014

NOMBRE DEL ARCHIVO: En Nom De Lucrecia.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de En Nom De Lucrecia con permacultivo.es. Lea el PDF de En Nom De Lucrecia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga En Nom De Lucrecia y otros libros de Montserrat Cornelles.

“Sí, ho confirmo: per a mi, Lucrècia Borja va ser una dona admirable, que excel·lí amb llum pròpia per damunt de totes les dones del seu temps. I també per damunt de tots els homes, encara que aquesta afirmació els dolgui i els posi especialment nerviosos. Ja se sap què fan, els homes, quan una dona els passa la mà per la cara: desacreditar-la, insultar-la, menysprear-la, manipular els fets, enverinar la seva memòria. A Lucrècia no li van perdonar ni la seva bellesa, que tots cobejaven, ni, encara menys, la seva intel·ligència, que els podia posar tots en ridícul només amb una sola frase. La Història ha estat ingrata, molt ingrata, amb les dones com ella. I, és clar, la Història sempre l’han escrita els homes... No és un detall que ens pugui passar per alt.”Aquests mots d’Adriana del Milà a la segona part de la novel·la resumeixen molt bé el contingut i la intenció d’aquesta obra: amb un impecable rigor històric, Montserrat Cornelles explora el territori de la Lucrècia Borja filla, esposa i mare, de la dona que fou enmig d’una batalla constant entre les pròpies emocions i les decisions polítiques sovint ferotges del seu pare, i sempre a mercè d’una llegenda negra que ja emergí quan ella era ben joveneta.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El nom de lucrècia libro pdf descargar gratis

Lucrècia és una obra de teatre del neoclassicisme català, de caràcter tràgic, escrita l'any 1769 per l'autor menorquí Joan Ramis i Ramis quan tenia vint-i-tres anys.. Argument. L'any 509 aC, Roma estava sota el jou d'un rei estranger: el tirà Tarquini el Superb, que havia abolit la constitució i que abusava del poble.El fill del tirà viola Lucrècia, esposa del general Col·latí i ...

Origen y significado del nombre Lucrecia

A Noms Propis Conversem amb l'escriptor Ildefonso García-Serena sobre la seva trajectòria professional i sobre la seva faceta en el món de la escriptura."El que passa és que, a la ficció, els personatges són absolutament reals.
LIBROS RELACIONADOS

Margarita Metepatas..pdf

Poesia Galaico-portuguesa Antologia.pdf

Els Organs De Representació Del Personal Funcionari: Delegats I J Untes De Personal.pdf

Hijas De La Caridad: Testigos Y Profetas.pdf

Metode Nº 72 (Invierno 2011-2012).pdf

Obras Completas De Santa Teresita Del Niño Jesús.pdf

Querer De Cine.pdf

Notas A Un Viaje Por La Cuenca Del Ebro.pdf

Summa Artis. Historia General Del Arte Iv.pdf

Unir Los 1000 Puntos.pdf

Tots Els Contes (Vol. 2).pdf

Indicadores Educativos Sobre Entorno Y Procesos Escolares Temas Educativos De La Ocde.pdf

Introduction À La Physique Statstique.pdf

Biologia Y Geologia 3º Eso. Por Trimestres(andalucia).pdf