Maia Se N Va A L Amazones

Permacultivo.es Maia Se N Va A L Amazones Image

AUTOR(A): Eva Ibbotson

FECHA: 2004

NOMBRE DEL ARCHIVO: Maia Se N Va A L Amazones.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Maia Se N Va A L Amazones en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Maia Se N Va A L Amazones en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Maia Se N Va A L Amazones en tu teléfono, tableta o navegador!

Acompanyada de la misteriosa senyoreta Minton, la Maia navega per l'imponent Amazones amb rumb a la ciutat de Manaos, situada a uns mil cinc-cents quilòmetres de la desembocadura del riu, a l'Atlàntic. Mentre contempla la immensitat del riu i la frondositat del paisatge que l'envolta, la Maia es pregunta com serà el seu futur a aquell lloc tan estrany on ha de començar una nova vida a la casa d'uns oncles que no ha vist mai. Però el que la Maia ignora és que en aquell indret tan meravellós coneixerà el Finn, un noi anglès molt tímid que viu amb els indis, amb els que comparteix la passió per la selva. I desconeix també que tots dos es trobaran en situacions tan emocionants com perilloses. Ni en els seus somnis més agosarats, la Maia hauria imaginat les aventures tan extraordinàries que l'esperen a les ribes de l'Amazones.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Maia se va al amazonas - Descargar libro gratis

Todos los años, sin excepción, numerosas nuevas especies animales y vegetales se descubren allí, en el Amazonas, el lugar más salvaje, único y especial que existe en la Tierra. No caben dudas ...

Amazon.com: Online Shopping for Electronics, Apparel ...

Maia se'n va a l'Amazones. Eva Ibbotson. Traducción: Marcel Soler Solé. Acompanyada de la misteriosa senyoreta Minton, la Maia navega per l'imponent Amazones amb rumb a la ciutat de Manaos, situada a uns mil cinc-cents quilòmetres de la desembocadura del riu, a l'Atlàntic.
LIBROS RELACIONADOS

Trucos De Magia (Coleccion Pequemagia).pdf

Evasion - Paco Daurella.pdf

Compliance Y Proceso Penal. El Proceso Penal De Las Personas Jurídicas.pdf

Vias De Comunicacion: Caminos, Ferrocarriles, Aeropuertos, Puente S Y Puertos (3ª Ed).pdf

Robin Hood Y Otros Relatos (Clásicos Ilustrados).pdf

Tratamiento Psicologico Del Asma Bronquial.pdf

Antologia Poetica.pdf

Atención Rehabilitadora Al Paciente Geriátrico.pdf

Expresos Polítics. Memòria Del Ajuts Concedits Pel Govern Català,.pdf

Mama, ¿Cómo Es Dios?.pdf

Els Cargols No Tenen Histories.pdf