Wilt

Permacultivo.es Wilt Image

AUTOR(A): Tom Sharpe

FECHA: 2013

NOMBRE DEL ARCHIVO: Wilt.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Wilt con permacultivo.es. Lea el PDF de Wilt en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Wilt y otros libros de Tom Sharpe.

Henry Wilt, professor auxiliar de segon grau, a l'Escola Tècnica d'Arts i Oficis, ha tornat a veure rebutjada la seva proposta d'ascens a professor titular. Deu anys intentant entaforar literatura als cervells d'aprenents de paleta, guixaire, carnisser i altres de semblant estofa, no li han servit per guanyar-se el reconeixement dels seus superiors.A casa seva les coses no li van millor. Eva, la seva desmesurada i dominant esposa, no para de turmentar-lo dia i nit per la seva manca d'esperit agressiu, tant sexual com professional.Després d'una experiència més aviat desafortunada en una festa, Henry Wilt decideix dur a terme una de les seves fantasies de sempre: l'assassinat de la seva esposa.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Wilt (LB) | Librotea

5 Wilt Publicado el 16 ene. 2001. Wilt es un profesor de instituto que decide añadir una pizca de aventura a su monótona vida imáginando que asesina a su esposa. Esta es la premisa de la que se sirve el autor inglés Tom Sharpe para escribir una de sus obras más divertidas (léase el fragmento de la bañera).

Traducir wilt del inglés al español: Diccionario Cambridge

Henry Wilt, professor auxiliar de segon grau, a l'Escola Tècnica d'Arts i Oficis, ha tornat a veure rebutjada la seva proposta d'ascens a professor titular. Deu anys intentant entaforar literatura als cervells d'aprenents de paleta, guixaire, carnisser i altres de semblant estofa, no li han servit per guanyar-se el reconeixement dels seus superiors.A casa seva les coses no li van ...
LIBROS RELACIONADOS

La Nueva Ley General Tributaria.pdf

Gracias Por Venirte.pdf

Policía Nacional. Simulacros De Examen.pdf

Teatre De Guerra I Revolucio (1936-1939) Antologia De Peces Curte S.pdf

Comprension Lectora Informacio.pdf

King Arthur And His Knights, Eso. Material Auxiliar (Incluye 1 Ca Ssette).pdf

Liturgia Religiosas De La Asunción.pdf

La Sancion Y Promulgacion De Las Leyes En La Monarquia Parmamenta Ria.pdf

La Evolucion De Calpurnia Tate.pdf

Cien Poesías De Cien Autores Hispanoamericanos.pdf

Grandes Autores Marvel: Frank Miller Nº 1.pdf

Nuevo Periodismo Para El Nuevo Milenio.pdf