Cronica De L Antifranquisme A Catalunya

Permacultivo.es Cronica De L Antifranquisme A Catalunya Image

AUTOR(A): Joan Colomines

FECHA: 2003

NOMBRE DEL ARCHIVO: Cronica De L Antifranquisme A Catalunya.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Cronica De L Antifranquisme A Catalunya en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Cronica De L Antifranquisme A Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Cronica De L Antifranquisme A Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!

Aquesta Crònica de l'antifranquisme a Catalunya és un relat col·lectiu, coral, de la resistència catalana contra la dictadura. Els textos aquí aplegats van ser escrits per l'autor entre el 1958 i el 1977, mentre duia a terme una intensa activitat política clandestina. Són textos escrits en viu, que de vegades van ser publicats a les revistes de l'exili i als butlletins del Front Nacional de Catalunya, el principal partit nacionalista català d'aquella època, i del qual Colomines va arribar a ser-ne secretari general. De vegades, però, són fulls solts del dietari que l'autor ha anat escrivint al llarg de la seva vida i que, per ara, resta inèdit. La crònica any rere any d'empresonaments, d'assassinats i de sancions imposades pel règim franquista se sobreposa al que l'autor ens explica sobre les campanyes cíviques i de l'oposició, les vagues obreres i estudiantils i, al capdavall, sobre la lluita pel restabliment democràtic, l'amnistia i l'estatut d'autonomia.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cronica de l'antifranquisme a catalunya (Tapa blanda ...

Crònica de l'antifranquisme a Catalunya (El fil d'Ariadna, Band 2) | Joan Colomines i Puig | ISBN: 9788496103061 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.

Cronica de l'antifranquisme a catalunya PDF Libro

Les vivències d'un lluitador per les llibertats nacionalsAquesta «Crònica de l'antifranquisme a Catalunya» és un relat col·lectiu, coral, de la resistència catalana contra la dictadura. Els textos aquí aplegats van ser escrits per l'autor entre el 1958 i 1977, mentre duia a terme una intensa activitat política clandestina.
LIBROS RELACIONADOS

Lanfeust De Troy: El Marfil De Magohamoth.pdf

¡Eli Belinda No Para Quieta!.pdf

Mol.pdf

Historia Antropologia Y Fuentes Orales Nº 34 (2005) (Tercera Epoc A): Espionaje.pdf

Lengua Castellana (5º Primaria, 2º Trimestre): Cuaderno.pdf

El Libro Del Día Y De La Noche.pdf

Corazon Blanco, Corazon Negro.pdf

Ingenieria Financiera.pdf

¿Quién Mató A Harry?.pdf

Breve Historia De Tabasco (2ª Ed.).pdf

Guía De La Artesanía De Aragón.pdf

Poesia Y Creencia.pdf

Kronos. La Puerta Del Tiempo.pdf

Centinelas De Piedra:fortificaciones En La Comunidad De Madrid.pdf

16 Documentos De Pedro Teixeira Albernaz En El Archivo Historico De Protocolos De Madrid.pdf

Hispania. Su Patrimonio Artístico. Iglesias De España I. 3.pdf

Histories Per A Nois.pdf