Tea Stilton 2: La Muntanya Que Parla

Permacultivo.es Tea Stilton 2: La Muntanya Que Parla Image

AUTOR(A): Tea Stilton

FECHA: 2008

NOMBRE DEL ARCHIVO: Tea Stilton 2: La Muntanya Que Parla.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Tea Stilton 2: La Muntanya Que Parla con permacultivo.es. Lea el PDF de Tea Stilton 2: La Muntanya Que Parla en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tea Stilton 2: La Muntanya Que Parla y otros libros de Tea Stilton.

Una misteriosa amenaça incumbeix a la granja de la Nicky, a Austràlia. Per afrontar-la les Tea Sisters viatgen fins al mateix cor d’Austràlia endintsant-se en una nova aventura! Tea Stilton és la germana de Geronimo Stilton, el conegut ratolí director del diari L’Eco del Rosegador. Tea és reportera del mateix diari, corresponsal i enviada especial en casos d’interès. Els seus llibres expliquen l’amistat i les aventures de la Tea amb 5 joveníssimes investigadores procedents dels 5 continents (Nicky, Colette, Violet, Paulina i Pamela): les Tea Sisters. A diferència de les aventures normals de Stilton, la història serveix també per donar informació als lectors (històrica, geogràfica, científica) i també perquè participin en la investigació de Tea (es donen pistes al llarg del llibre). Després del text hi ha tota una sèrie de seccions per enganxar les lectores: el diari de les Tea Sisters, receptes, consells, cartes, notícies d’interès, jocs, etc. com si fos una revista femenina amb l’intent de crear una “comunitat” Tea Sisters entre totes les lectores.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

2. La muntanya que parla - Tea Stilton | I libri di ...

El autor de La muntanya que parla, con isbn 978-84-92790-14-2, es Tea Stilton, el traductor de su idioma original de este libro es David Nel·lo, esta publicación tiene doscientas veinticuatro páginas.. Este texto lo edita Estrella Polar. En 2002 esta editorial comenzó su primera singladura en Barcelona.

2. La muntanya que parla eBook por Tea Stilton ...

2. LA MUNTANYA QUE PARLA (STILTON, TEA) 2. LA MUNTANYA QUE PARLA ...  Un misteri amenaça el ranxo de Nicky, a Austràlia, però les Tea Sisters estan disposades a afrontar-lo plegades i viatgen fins al cor del continent i més enllà i tot, en una nova, extraràtica aventura!
LIBROS RELACIONADOS

Misterio De Los Mensajes Sorprendentes..pdf

Avivament Butxaca - Trencaclosques.pdf

Recuerdos Olvidados; Salvado Por Una Ilusion; Un Magnate Aventurero.pdf

Temor Y Temblor.pdf

La Playa De Los Alemanes.pdf

Visado Para Otra Tierra.pdf

(I.b.d.) La Roca Del Poder I.pdf

Papapapú 4 Años. 3º Trimestre /Illes Balears/ Catalán.pdf

[email protected]

Origen Y Pronósticos De La Gran Pirámide.pdf

Amour, Sacrement.pdf

Gobierno Y Administracion Publica.pdf

Las Maravllas De Mi Vida.pdf