Diaris I Memories (1937-1950/55)

Permacultivo.es Diaris I Memories (1937-1950/55) Image

AUTOR(A): Francesc Perez I Ferrer

FECHA: 2019

NOMBRE DEL ARCHIVO: Diaris I Memories (1937-1950/55).pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Diaris I Memories (1937-1950/55) con permacultivo.es. Lea el PDF de Diaris I Memories (1937-1950/55) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Diaris I Memories (1937-1950/55) y otros libros de Francesc Perez I Ferrer.

Els diaris inèdits d’un soldat que visqué la cruesa de la guerra.El llibre que teniu a les mans és un trosset d’història de la Guerra Civil, contat per un adolescent solleric de 17 anys induït pels discursos exaltats d’aquell moment i estimulat pel desig de sortir de l’illa i descobrir món. Els quaderns i la ploma d’en Francesc relaten el dia a dia i la seva màquina de retratar immortalitza els llocs per on passa i els fets que viu. La guerra no és tal com li havien contat. És fam i patiment; és perill, ruïna i destrucció; hi ha morts. Se sent enganyat, i encara més quan la guerra acaba. Aleshores comencen quatre anys d’insuportable reclusió a les casernes, de denúncies, de repressió, de manca de queviures. No per a tothom. Els senyors de la guerra comanden, van sadolls, viatgen, fan estraperlo. La guerra no ha servit per a res. La gent viu pitjor que abans. El dol i el buit s’han allotjat en les llars i els cors dels familiars i amics dels qui no han tornat. La desconfiança i la por s’han instal·lat per tot arreu. No li resta sinó la supervivència. I lluitar, lluitar en la vida civil, perquè la seva història no es repeteixi pus mai.------------Aquest llibre ha estat possible gràcies a la dedicació de Plàcid i Maria Ignàsia, qui han transcrit íntegrament els diaris que el seu pare, Francesc Pérez Ferrer...
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Diaries - definition of diaries by The Free Dictionary

Els diaris inèdits d'un soldat que visqué la cruesa de la guerra. Sinopsi El llibre que teniu a les mans és un trosset d'història de la Guerra Civil, contat per un adolescent solleric de 17 anys induït pels discursos exaltats d'aquell moment i estimulat pel desig de sortir de l'illa i descobrir món.

Juegos, Juegos 100% GRATIS, Juegos ONLINE - JuegosDiarios.com

¡La web número 1 con los mejores Juegos 100% Gratis de Internet! Más de 1.000 millones de visitantes y más 25.000 Juegos Gratis te garantizan la mejor diversión.
LIBROS RELACIONADOS

Subalterns De L Ajuntament De Sabadell: Temari.pdf

Prohibido Nacer: Memorias De Racismo, Rabia Y Risa.pdf

Els Pares.pdf

El Llibre Del Llamp.pdf

La Dama De La Reina.pdf

Dali.pdf

El Fuero De Avilés. Discurso Leído En Junta Pública De La Real Academia Española Para Solemnizar El Aniversario De Su Fundación.pdf

Test Psicotecnicos, De Personalidad Y Entrevista Personal Policia S Locales De Castilla-la Mancha.pdf

Genetica, Embarazo Y Alimentacion.pdf

Matemàtiques 1.illes Balearscatalán.pdf

Legislacion Enjuiciamiento Civil (33ª Ed.).pdf

Guia De La Baldosa Ceramica (Incluye Cd-rom).pdf