Els Homes Que No Estimaven A Les Dones

Permacultivo.es Els Homes Que No Estimaven A Les Dones Image

AUTOR(A): Stieg Larsson

FECHA: 2012

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Homes Que No Estimaven A Les Dones.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Els Homes Que No Estimaven A Les Dones en formato PDF. El libro Els Homes Que No Estimaven A Les Dones en formato MOBI. El libro Els Homes Que No Estimaven A Les Dones en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Stieg Larsson. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Amb més de quatre milions de lectors.En Mikael Blomkvist, periodista i fundador de la prestigiosa revista econòmica sueca Millennium, és acusat i condemnat per difamació pels tribunals d'Estocolm. El seu delicte ha estat fer públiques una sèrie de greus acusacions contra un dels empresaris més importants del país. Abans d'entrar a la presó, però, rep una curiosa trucada: en Henrik Vanger, patriarca d'una altra de les sagues escandinaves més poderoses, li demana que investigui la desaparició quaranta anys enrere de la seva neboda Harriet. Amb l'inestimable ajut de Lisbeth Salander, una jove pertorbadora i socialment inadaptada, carregada de tatuatges i pírcings, i amb memòria fotogràfica i unes habilitats com a hacker insuperables, formarà un tàndem perfecte i junts es veuran arrossegats dins una espiral de secrets i mentides que no s'haurien imaginat mai. 
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Millennium: Els homes que no estimaven les dones | La ...

Els homes que no estimaven les dones: Millennium I está editado por labutxaca. En 2008 la editorial comenzó su andadura en Cataluña. Tiene más de ochocientos setenta títulos publicados. Luciérnaga, La Osa Menor, Educaula, Sagarmata, El Aleph Editores entre otros junto a labutxaca pertenecen al sello editorial Grup 62.

Millennium 1. Els Homes Que No Estimaven Les Dones ...

La Míriam, estudiant de segon d'ESO, alumna d'un amic, bones notes. No es posa faldilles curtes si surt de festa sense el seu xicot, a ell no li agrada. M'ho diu perquè m'estima. L'Alba, havíem anat juntes a la facultat, milita en moviments veïnals i feministes. Fa temps que ja no surt a fer uns … Continue reading Els homes que no estim(av)en les dones →
LIBROS RELACIONADOS

Món 4 Activitats Catala.pdf

Green Lantern Núm. 11.pdf

La Vaca Y Sus Productos.pdf

La Blanca I El Bru: Quin Vent.pdf

Cumbres Borrascosas (2ª Ed).pdf

La Fuliola. Nou Segles D'història (1080-1980).pdf

Nemo (Descobrim).pdf

Bomberos-conductores. Simulacros De Examen De Materias Especifica S.pdf

Elissa, La Roja.pdf

Tratado De La Legislación De Aguas Públicas Y Privadas. Tomo Ii. Legislación Complementaria..pdf

Paroles. ÉDition Revue Et Augmentée..pdf

El Arte Griego.pdf

El Pensamiento De Husserl.pdf