Pentagrama Llenguatge Musical Nº 1 Grau Mitja (Incluye Cd)

Permacultivo.es Pentagrama Llenguatge Musical Nº 1 Grau Mitja (Incluye Cd) Image

AUTOR(A): J. Custodio De Alba

FECHA: 2009

NOMBRE DEL ARCHIVO: Pentagrama Llenguatge Musical Nº 1 Grau Mitja (Incluye Cd).pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Pentagrama Llenguatge Musical Nº 1 Grau Mitja (Incluye Cd) en formato PDF. El libro Pentagrama Llenguatge Musical Nº 1 Grau Mitja (Incluye Cd) en formato MOBI. El libro Pentagrama Llenguatge Musical Nº 1 Grau Mitja (Incluye Cd) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor J. Custodio De Alba. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Deixebles i professors trobaran en aquest volum els continguts corresponents al primer curs de Grau Mitjà de forma ordenada, progressiva i pràctica. Els conceptes teòrics shan ampliat dacord amb les exigències del currículum sense perdre per això concisió i claredat. Sha donat especial importància a la inclusió de repertori a lapartat d’entonació i la pràctica dels diferents timbres en els dictats que sinclouen i que, juntament amb les audicions, estan gravats al CD que acompanya el llibre.Els acompanyaments corresponents a les lliçons de solfeig, així com el solucionari es troben en un llibre que es ven per separat.Cada unitat està estructurada en 9 apartats, visualment diferenciats amb la icona correspo nent:LECTURA: El formen diversos exercicis destinats a treballar la lectura de notes i de ritmes, fent especial incidència en la polirítmia i la lectura polifònica.ENTONACIÓ: Format per quatre exercicis dentonació, un transport i doslliçons de solfeig. Aquest apartat està destinat a treballar especialment loïda relatiu i el sentit tonal.REPERTORI: Recull material divers, tant pel que fa al gènere (vocal i instrumental) com a lèpoca (del Renaixement al segle XX) i al grau de dificultat.TEORIA: Conceptes que serveixen de suport a la resta dels apartats i que amplien molts dels continguts que ja apareixien en el nivell elemental.HARMONIA: Sutilitza lensenyament tradicional de lharmonia per a introduir la comprensió dels processos cadencials de la frase harmònica, així com els elements melòdics i contrapuntístics.ANÀLISI: Es treballa bàsicament laspecte formal de la composició, amb fragments extrets del període corresponent al Classicisme musical.CREATIVITAT: Es proporcionen recursos per a la creació de melodies, la seva corresponent harmonització i el desenvolupament de dissenys dacompanyament.HISTÒRIA I AUDICIÓ: Es centren en lestudi de les característiques estilístiques i formals dels diferents períodes de la Història de la Música, emmarcats en el seu context històric.DICTAT: Deu exercicis de dictat per unitat que treballen aspectes com ara escales, intervals i acords, el reconeixement rítmic, melòdic i harmònic. Sinclouen en el CD, presentats amb diferents timbres instrumentals.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Libro: Pentagrama III Llenguatge Musical Elemental, Grau ...

Segon dels quatre volums que componen el Grau Mitjà de Llenguatge Musical, que segueix la línia dels anteriors pel que fa a amenitat i rigor. Deixebles i professors trobaran en aquest volum els continguts corresponents al primer curs de Grau Mitjà de forma ordenada, progressiva i pràctica. Els conceptes teòrics s'han ampliat d'acord amb les exigències del currículum sense perdre per ...

Pentagrama Llenguatge Musical Nº 2 Grau Elemental (Incluye ...

PENTAGRAMA LLENGUATGE MUSICAL Nº 1 GRAU MITJA (INCLUYE CD) de J. CUSTODIO DE ALBA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS

Stamboul Train.pdf

Colecçao Antonio Cachola: Arte Portuguesa Anos 80-90.pdf

El Viaje De Sus Sentidos.pdf

Despojándose De Los Miedos... Emergen Las Víctimas. Informe De Los Derechos Humanos 2007.pdf

Obras Completas Ii. Benavente.pdf

Petit Camp De Deu, El.pdf

Farmacologia Y Practica De Enfermeria.pdf

Manual De Derecho Tributario (10ª Ed.).pdf

Memoria Grafica De Bicorp.pdf

L Univers De Poe.pdf

Jagannath.pdf

Viajes A Palestina (Premio Grandes Viajeros 1999).pdf

La Pregunta Decisiva - Fred Reichheld.pdf

La Novela Picaresca Española.pdf

Zombie.pdf

Intervenir-reflexionar: Experiencias De Sistematizacion Desde El Trabajo Social.pdf

La Otra Parte. Una Novela Fantástica.pdf

Estructura Economica Internacional.pdf

El Plan Empresarial.pdf

Estadistica (2º Bachillerato) (Andalucia).pdf