Els Cigars Del Farao (13ª Ed.)

Permacultivo.es Els Cigars Del Farao (13ª Ed.) Image

AUTOR(A): Herge (Seud. De Georges Remy)

FECHA: 1989

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Cigars Del Farao (13ª Ed.).pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Els Cigars Del Farao (13ª Ed.) con permacultivo.es. Lea el PDF de Els Cigars Del Farao (13ª Ed.) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Cigars Del Farao (13ª Ed.) y otros libros de Herge (Seud. De Georges Remy).

En Tintín va de viatge en un creuer cap a l’Extrem Orient. A bord coneix un estrany egiptòleg, en Filemó Sicló, el qual viatja per cercar la tomba del faraó egipci Kih-Oskh. En Tintín l’acompanyarà fins a la tomba, i un cop allí descobreix els misteriosos cigars que amaguen alguna cosa més que tabac. Llavors és quan és segrestat i abandonat a la mar, però es salva i desembarca a l’Aràbia. Després de passar per nombroses peripècies va a parar a l’Índia, on s’allotja a casa del Maharajà de Rawhapurtalàh. Aquí apareixeran personatges que després trobarem en altres aventures, com els inefables policies Dupond i Dupont, el malvat Rastapopoulos i el peculiar Oliveira da Figueira.Els cigars del Faraó començaren a publicar-se a Le Petit Vingtième el 8 de desembre del 1932. Era l’època en la qual corria la noticia sobre la maledicció de la tomba de Tutankamon, que omplia moltes pàgines dels diaris sensacionalistes. Aquest tema va interessar a Hergé fins el punt de que uns anys més tard, el va tornar a plantejar en el llibre Les set boles de cristall.En Tintín va de viatge en un creuer cap a l’Extrem Orient. A bord coneix un estrany egiptòleg, en Filemó Sicló, el qual viatja per cercar la tomba del faraó egipci Kih-Oskh. En Tintín l’acompanyarà fins a la tomba, i un cop allí descobreix els misteriosos cigars que am...
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Los cigarros del faraón - sepionet.es

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook LES AVENTURES DE TINTIN AL PAIS DELS SOVIETS y del autor Hergé. También podrás acceder al enlace para comprar el libro LES AVENTURES DE TINTIN AL PAIS DELS SOVIETS y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

Les Aventures De Tintin: Els Cigars Del Farao | Herge ...

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook LES AVENTURES DE TINTIN AL PAIS DELS SOVIETS y del autor Hergé. También podrás acceder al enlace para comprar el libro LES AVENTURES DE TINTIN AL PAIS DELS SOVIETS y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.
LIBROS RELACIONADOS

Ensayos Sobre La Igualdad Sexual.pdf

Derecho Civil Ii.pdf

Cuaderno Del Alumno Escolta Privado. Modulos Profesionales Actual Izados. Formacion Para El Empleo.pdf

Buscapistas 10 :El Caso De La Cueva Prohibida.pdf

Que Facil Es Pintar.pdf

R.e.m..pdf

Cuadernos Hispano Americanos.pdf

La Madre.pdf

Huir Del Laberinto: Crecer En Irlanda Del Norte: Una Mirada Liter Aria.pdf

Aproximaciones Psicoanaliticas Al Juego Y Al Aprendizaje.pdf

Un Paso Atrás.pdf