El Capital Al Segle Xxi

Permacultivo.es El Capital Al Segle Xxi Image

AUTOR(A): Thomas Piketty

FECHA: 2014

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Capital Al Segle Xxi.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de El Capital Al Segle Xxi con permacultivo.es. Lea el PDF de El Capital Al Segle Xxi en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Capital Al Segle Xxi y otros libros de Thomas Piketty.

Fruit de quinze anys de recerca, El capital al segle XXI té el mèrit i el sentit de l’oportunitat de posarun marc teòric i d’aportar un conjunt de dades històriques i comparatives a un dels temes més polèmics de l’actualitat:la desigualtat en el repartiment de la riquesa. L’economista francès Thomas Piketty posa en relació la ciènciaeconòmica amb la història i fins i tot amb la literatura per estudiar les dinàmiques del capitalisme al llarg de tressegles i en més de vint països. En un esforç notable per apropar erudició i divulgació, el present treball evidenciaque si els rendiments del capital són més alts més que el creixement econòmic d’un país les desigualtats no deixarand’augmentar.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

EL CAPITAL AL SEGLE XXI : Agapea Libros Urgentes

En nuestro sitio web de TV-EFIR.COM puede encontrar el libro de El capital al segle xxi en formato PDF. El capital al segle xxi es un gran libro escrito por el autor Thomas Piketty. Más de 75,000 libros, únete a nosotros !!!

EL CAPITAL AL SEGLE XXI | THOMAS PIKETTY | Comprar libro ...

El autor de El capital al segle XXI, con isbn 978-84-8264-744-9, es Thomas Piketty, los traductores de este libro, con isbn 978-84-8264-744-9, son Imma Estany y Imma Estany, esta publicación tiene setecientas ochenta y cuatro páginas. La obra El Capital Al Segle Xxi forma parte del catálogo de Rba La Magrana.
LIBROS RELACIONADOS

Paisea 24: Espacios Del Agua (Ed. Bilingüe Español-ingles).pdf

Armageddon (4ª Ed.).pdf

Pirámides. Peregrino I.pdf

Los Grabados En La Obra De Juan Pablos.pdf

Las Diligencias Preliminares.pdf

Jabato Color Extra Número 31 (Segunda ÉPoca) ¡Forajidos En El Desierto!.pdf

Las Frutas Y Verduras De Agatha.pdf

Guia Del Bonsai.pdf

El Misterio De Todos Los Días.pdf

Cadí. 100 Anys De Cooperativa. Cadí, S.c.c. Ltda.pdf

Ni Hay Fronteras Ni Estoy Lejos.pdf

Evasión.pdf