Autobiografia I Cartes Des Del Beagle

Permacultivo.es Autobiografia I Cartes Des Del Beagle Image

AUTOR(A): Charles Robert Darwin

FECHA: 2009

NOMBRE DEL ARCHIVO: Autobiografia I Cartes Des Del Beagle.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Autobiografia I Cartes Des Del Beagle con permacultivo.es. Lea el PDF de Autobiografia I Cartes Des Del Beagle en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Autobiografia I Cartes Des Del Beagle y otros libros de Charles Robert Darwin.

Charles Darwin és, sens dubte, un dels científics més universals; tanmateix, poques persones coneixen aspectes fonamentals de la seva vida i la seva obra, com ara que l’home que va fer tremolar els fonaments de l’Església era, precisament, teòleg, o d’altres de més anecdòtics i curiosos. Aquest recull de textos del mateix Darwin posa fi a molts malentesos sobre la seva figura i en revela aspectes personals i opinions polítiques i religioses d’allò més sorprenents. Dos-cents anys després del seu naixement se’ns obre, així, una finestra excepcional al món victorià en què es gestà la seva teoria de l’evolució i a les polèmiques que va desencadenar. Aquesta edició dels textos autobiogràfics darwinians és la primera que es publica en català amb les màximes garanties de rigor, ja que recull tots els textos memorialístics del científic i, a més, inclou les revisions que va fer-hi. Clou el volum una selecció de cartes que ens mostren la veu natural de Darwin. Es tracta, en definitiva, d’un petit gran llibre que demostra la importància de Darwin com a autor literari i que vol conduir a una nova i més ajustada recepció de la seva obra a Catalunya.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Autobiografia I Cartes Des Del Beagle (Darwin, Charles ...

Encontrá Libro Beagle De Brujos Y en Mercado Libre Argentina. Descubrí la mejor forma de comprar online.

Autobiografia i cartes des del beagle: 15 Carta blanca ...

Autobiografia i cartes des del beagle. , Darwin, Charles, 16,50€. Aquesta edició dels textos autobiogràfics darwinians és la primera que es publica en català...
LIBROS RELACIONADOS

El Unicornio.pdf

Los Barcos De Pérez Y Cía.pdf

Poema Pedagógico.pdf

Un Toledo Sin Corpus.pdf

Horóscopo Chino: Gallo..pdf

Historia De Las Misiones.pdf

Cuatro Notas Y Una Guitarra.pdf

Parada Y Fonda.pdf

¡Yo Soy El Mayor!.pdf

El Caso De Las 16 Judías.pdf

Los Hermanos Winston.pdf

Anales Ii (1997-1998).pdf

La Utopia Skinneriana (2ª Ed.).pdf

Ley Y Reglamento De Contratos De Las Administraciones Publicas.pdf

Increible Mundo Dinosaurios.pdf

La Política Del Poder.pdf

Hacia El Abismo De La Locura....pdf