La Isadora Moon Es Fica En Un Embolic (La Isadora Moon)

Permacultivo.es La Isadora Moon Es Fica En Un Embolic (La Isadora Moon) Image

AUTOR(A): Harriet Muncaster

FECHA: 2018

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Isadora Moon Es Fica En Un Embolic (La Isadora Moon).pdf

DESCRIPCIÓN

El libro La Isadora Moon Es Fica En Un Embolic (La Isadora Moon) en formato PDF. El libro La Isadora Moon Es Fica En Un Embolic (La Isadora Moon) en formato MOBI. El libro La Isadora Moon Es Fica En Un Embolic (La Isadora Moon) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Harriet Muncaster. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Meitat fada, meitat vampir, i totalment inigualable!Gaudeix de la lectura amb les aventures de la Isadora Moon.La Isadora Moon és especial perquè és diferent.La seva mare és unafada, el seu pare unvampiri ella téuna miqueta de tots dos. Li encanta la nit, els ratpenats i el seu tutúnegre de ballet, però també la llum del sol, les varetes màgiques i el seu conillet rosa Pinky.Ha arribat el dia de «porta la teva mascota a l'escola» i la Isadora voldur a en Pinky, però la seva cosina Mirabella té una idea millor... Per què no dur un drac? Que podria anar malament?Amb irresistibles il·lustracions en rosa i negre i una heroïnainigualable, «La Isadora Moon» és una encantadora i divertida sèrie delectures ideal per joves lectors que volen flors i purpurina, però als que també els hi agrada el món misteriós dels vampirs.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Isadora Moon Es Fica En Un Embolic (La Isadora Moon) de ...

La Isadora Moon es fica en un embolic Muncaster, Harriet Alfaguara Más información. ... Meitat fada, meitat vampir, i totalment inigualable!Gaudeix de la lectura amb les aventures de la Isadora Moon.La Isadora Moon és especial perquè és diferent.La seva mare és una fada, el seu pare un vampir i ella té una miqueta detots dos.

La Isadora Moon es fica en un embolic by Harriet Muncaster ...

Descargar libro LA ISADORA MOON ES FICA EN UN EMBOLIC (LA ISADORA MOON) EBOOK del autor HARRIET MUNCASTER (ISBN 9788420487519) en PDF o EPUB completo al MEJOR PRECIO, leer online gratis la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.
LIBROS RELACIONADOS

El Marketing Mix.pdf

Ielts Express (Intermediate) Audio Cd S.pdf

Amor Fatal.pdf

La Clara I El Bosc.pdf

Investigador Submarino.pdf

Leyes De Reforma De La Legislacion Procesal De 2010: Ley 13/2009 Y Ley Organica 1/2009 Para La Implantacion De La Nueva Oficina Judicial.pdf

Las Afinidades Electivas.pdf

Enciclopedia De La Fauna, Tomo 10, X: Asia Oriental (Región Tropical).pdf

Nos Dejaron El Muerto.pdf

Los Hombres Dichosos Y Otros Cuentos Y Fabulas.pdf

Seton Nº 3.pdf

E.c. Maestros Ingles Secuencia Unidades Didacticas.pdf

El Espacio Interior, Meditaciones Para Todas Las Edades, De Los 9 A Los 99 Años.pdf

Hombres Y Superhombres. Tomo Xiv De La Obras Completas.pdf

Nuevas Voces Y Viejas Escuelas En La Poesia Española.pdf