Musculman Nº17 (Catala)

Permacultivo.es Musculman Nº17 (Catala) Image

AUTOR(A): Yudetamago

FECHA: 2008

NOMBRE DEL ARCHIVO: Musculman Nº17 (Catala).pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Musculman Nº17 (Catala) en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Musculman Nº17 (Catala) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Musculman Nº17 (Catala) en tu teléfono, tableta o navegador!

La saga de la disputa pel tron del planeta Múscul cada cop s’apropa més a la seva fi i cada combat és encara més enrevessat i perillós. A més, un nou lluitador d´identitat oculta entrarà en acció per a donar un cop de mà a en Musculator i els seus companys. Però les sorpreses no s´acabaran aquí... No et perdis el penúltim volum de les aventures d´en Musculator! En Musculator, el príncep del planeta Múscul, és un superhome amb poca traça: els monstres que ataquen la Terra no se´l prenen seriosament i fins i tot eviten enfrontar-s´hi. Però en Musculator, amb el seu fidel Mitsú, participarà als Jocs Olímpics dels Superherois! Aconseguirà arribar a ser un autèntic superheroi després de lluitar contra els llegendaris Terryman, Menja-tallarines o Robin de les Estrelles? Una sèrie que va marcar per sempre tots els aficionats al manga dels Països Catalans.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Musculman en castellano. | ryu

La historia nos narra, en clave de humor, las aventuras de Musculman/Kinnikuman, cuyo verdadero nombre es Sugurú. Se trata de un estrafalario superhéroe, un príncipe venido del planeta Músculo(Kinniku), al que su padre arrojó desde allí en un bolsa de basura confundiéndolo con un cerdo. Es quizá el luchador más

Lista: MUSCULMAN - 20 minutos

Sinopsis: La historia nos narra, en clave de humor, las aventuras de Musculman/Kinnikuman, cuyo verdadero nombre es Sugurú. Se trata de un estrafalario superhéroe, un príncipe venido del planeta Músculo(Kinniku), al que su padre arrojó desde allí en un bolsa de basura confundiéndolo con un cerdo.
LIBROS RELACIONADOS

Descobrim El Mon!.pdf

M Agrada El Sexe!.pdf

Fausto.pdf

Introduccion A La Mitologia Griega.pdf

Esplendor De La Antigua Mixteca.pdf

Antología De Escritos Sobre Arte. 3. La Pasión De Pintar..pdf

Renta Fija E Instrumentos Derivados: Casos Practicos.pdf

Revista Fp Nº 9 (Junio-julio).pdf

Los Etruscos.pdf

El Imperio Romano.pdf

Fiesta Al Atardecer.pdf

Dungeons &Amp; Dragons. Song And Silence.pdf

Ordenanzas. Personal Laboral De La Comunidad De Extremadura. Test Y Casos Practicos.pdf

De La A A La Z: Ecuador.pdf

Diseñar Webs Con Photoshop.pdf

Una Aproximacion Naturalista A La Mente Y El Lenguaje.pdf