Paraula De Robot: Intel.ligencia Artificial I Comunicacio

Permacultivo.es Paraula De Robot: Intel.ligencia Artificial I Comunicacio Image

AUTOR(A): Oscar Vilarroya

FECHA: 2003

NOMBRE DEL ARCHIVO: Paraula De Robot: Intel.ligencia Artificial I Comunicacio.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Paraula De Robot: Intel.ligencia Artificial I Comunicacio con permacultivo.es. Lea el PDF de Paraula De Robot: Intel.ligencia Artificial I Comunicacio en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Paraula De Robot: Intel.ligencia Artificial I Comunicacio y otros libros de Oscar Vilarroya.

El gosset AIBO és, potser, el robot més popular del planeta. A hores d’ara, i gràcies a les aportacions del lingüista belga i expert en robòtica Luc Steels, és capaç de crear un llenguatge propi i de comunicar-se amb altres robots semblants. Aquests avenços permeten a la ciència començar a respondre a algunes de les preguntes que ens hem formulat des de sempre: com aprenem a parlar?, a què correspon el significat de les paraules?, quina relació existeix entre el llenguatge i les nostres capacitats cognitives?, quina importància té la comunicació en el significat de les paraules? Paraula de robot viatja pel temps i l’espai de la recerca científica, en un itinerari fascinant que ens descobreix el que sabem sobre el funcionament del cervell humà pel que fa a l’adqui-sició del llenguatge.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Inteligencia Artificial y Modelos de Comunicación - Dialnet

Conferencia 'Palabra de robot:inteligencia artificial' Jueves, 11 de abril de 2013, de 19.30 a 21.00 . ... profesor de Inteligencia Artificial y Robótica en la Universidad de Sheffield, ... Colabora de forma regular con los medios de comunicación y cuenta con más de 300 apariciones en televisión. Programa 19.00: ...

Palabra de robot: Inteligencia artificial y comunicación ...

Aquests robots han eixit al mercat amb el nom dels AIBO, un gosset robot capaç de fer totes aquestes coses. La seua tecnología ha seguit avançant i dia a dia podrem desenvolupar noves màquines intel·ligents que possiblement apleguen a ser amb els anys tan intel·ligents com nosaltres.
LIBROS RELACIONADOS

Las Casas De La Paúl.pdf

Sapiens Nº 50 (Desembre 2006).pdf

Tecniques Avançades De Bases De Dades.pdf

Cuentos Largos Como Una Sonrisa.pdf

Sintaxi Generativa Catalana (2ª Ed.).pdf

Maurice Utrillo (1883-1955).pdf

Notes D’història De Gandesa.pdf

Derecho Del Consumo.pdf

Anfo Cc Natural 1ºeso La/mg/ce Ast.pdf

Cambio Politico Y Cultural En La España De Entresiglos.pdf

Messi, Falcao Y C. Ronaldo.pdf