Universitat I Ciutat: Tot Recordant Victor Siurana (1945-1993)

Permacultivo.es Universitat I Ciutat: Tot Recordant Victor Siurana (1945-1993) Image

AUTOR(A): Jaume Pont, Angels Santa

FECHA: 2017

NOMBRE DEL ARCHIVO: Universitat I Ciutat: Tot Recordant Victor Siurana (1945-1993).pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Universitat I Ciutat: Tot Recordant Victor Siurana (1945-1993) en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Universitat I Ciutat: Tot Recordant Victor Siurana (1945-1993) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Universitat I Ciutat: Tot Recordant Victor Siurana (1945-1993) en tu teléfono, tableta o navegador!

El present volum vol recordar l’empremta personali la memòria de qui fou degà de Lletres, presidentde l’Estudi General i primer president-rector de laComissió Gestora de la Universitat de Lleida: VíctorSiurana (1945-1993). No hi ha cap mena de dubteque els treballs aquí aplegats són un bon termòmetredels interessos que han presidit la singladura delsestudis universitaris a Lleida i la seva relació amb laciutat, des dels moments fundacionals fins als nostresdies. Des d’aquesta motivació que tensa la cordad’un arc que va de la memòria històrica a la universitaten diàleg, diversos especialistes en els àmbitsde la cultura i les lletres, l’art i l’experiència creadora,l’economia, la història, el dret o l’urbanisme, reflexionencríticament sobre el tema objecte d’estudi.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Presentació del llibre "Universitat i ciutat. Tot ...

Presentació d'Universitat i ciutat. Tot recordant Víctor Siurana (1945-1993) L'obra de Víctor Siurana, en un llibre homenatge editat pels professors de la UdL Àngels Santa i Jaume Pont, amb 28 personalitats

Víctor Siurana i Zaragoza - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Universitat i ciutat. Tot recordant Víctor Siurana (1945-1993), de Pagès Editors, s'ha presentat avui al Rectorat de la UdL com un compendi dels seus articles, acompanyat per aportacions de 28 personalitats, incloent l'actual rector, Roberto Fernández.
LIBROS RELACIONADOS

Merce Rodoreda I L Humor (1931-1936).pdf

El Principe.pdf

Gran Enciclopedia Andaluza Del Siglo Xxi Ii.pdf

La Sangre De Los Asesinos.pdf

Tratado De Técnica Quirúrgica. Tomo Xii. Segunda Parte..pdf

Espejismos.pdf

Unheimliche.pdf

Venezuela: Investigación De Unos Medios Por Encima De Toda Sospecha.pdf

En Costas Extrañas (Omnium).pdf

Fisioterapeutas De Las Instituciones Sanitarias Del Insalud (Vol. Ii): Temario.pdf