Mentida (Premi Edebe 2015)

Permacultivo.es Mentida (Premi Edebe 2015) Image

AUTOR(A): Care Santos

FECHA: 2019

NOMBRE DEL ARCHIVO: Mentida (Premi Edebe 2015).pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Mentida (Premi Edebe 2015) con permacultivo.es. Lea el PDF de Mentida (Premi Edebe 2015) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mentida (Premi Edebe 2015) y otros libros de Care Santos.

La Xènia lluita per treure bones notes, impulsada per la il·lusió d'estudiar Medicina, però des de fa un temps el seu rendiment és més baix. I és que la Xènia s'ha enamorat, però no d'un noi del seu entorn, sinó d'un fantasma, d'una veu sorgida d'Internet amb la qual comparteix la seva passió per la lectura.Com que la Xènia és decidida i el seu amor virtual no vol quedar amb ella, es proposa sorprendre'l, de manera que comença les seves investigacions amb les poques dades de les quals disposa. I resulta que tot és fals, una mentida, ni la foto ni el nom són reals. Qui és en realitat la seva ànima bessona? Penedida per haver descuidat els estudis, ho confessa tot als seus pares, segura d'haver estat víctima d'algun desaprensiu. Però aviat un paquet inesperat li revelarà la identitat del noi amb el qual va compartir les seves més íntimes emocions. El paquet prové de la presó de menors i conté la història d'un assassí.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Descargar Mentira - Premio Edebé Juvenil 2015 (Periscopio ...

Mentida - Premi Edebé Juvenil 2015 (Periscopi Book 35) y más de 8.000.000 libros están disponibles para Amazon Kindle . Más información Libros

ebook Mentida - Premi Edebé Juvenil 2015 de Care Santos ...

Sinopsis de: "PREMI EDEBÉ 2015: Mentida" La Xènia lluita per treure bones notes, impulsada per la il·lusió d'estudiar Medicina, però des de fa un temps el seu rendiment és més baix. I és que la Xènia s'ha enamorat, però no d'un noi del seu entorn, sinó d'un fantasma, d'una veu sorgida d'Internet amb la qual comparteix la seva passió per la lectura.
LIBROS RELACIONADOS

Mi Primer Atlas - Viaje Por Los Cinco Continentes.pdf

Filomeno, A Mi Pesar.pdf

La Sociedad Unipersonal En El Derecho Español.pdf

El Gos Cosmopolita I Dos Especimens Mes.pdf

Los ÚLtimos Incas Del Cuzco.pdf

Cuentos Indios - Jaime De Angulo.pdf

L´excavadora Dug.pdf

O'donnell. Episodios Nacionales, Cuarta Serie.pdf

Guia De Las Vias Verdes (Vol. Ii) (Guias Singulares).pdf

Trecienctos Sesenta Y Nueve Problemas Resueltos De Fisica (3ª Ed. ).pdf

Deseo De Chocolate.pdf