Sortim A Passejar

Permacultivo.es Sortim A Passejar Image

AUTOR(A): Miguel Gallardo

FECHA: 2007

NOMBRE DEL ARCHIVO: Sortim A Passejar.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Sortim A Passejar en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Sortim A Passejar en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Sortim A Passejar en tu teléfono, tableta o navegador!

Aquest llibre és una innovació per a les nostres prestatgeries, no només pels temes que tracta i per com ho fa, sinó sobretot pel públic a què s'adreça. Pensat com un petit manual d'educació viària per a nens i nenes, Sortim a passejar és una introducció clara i senzilla a les normes de circulació i de comportament tant al carrer de sota casa com a la carretera. Al llarg del llibre, ple d'il·lustracions divertides, el jove lector s'anirà veient a ell mateix com a vianant, passatger i conductor (de bicicletes, patins i patinets), i anirà aprenent de manera amena i positiva les pautes necessàries per desenvolupar-se en el trànsit viari. Al final, un seguit d'exercicis l'ajudaran a completar el que ha après. Lluny d'imposar obligacions i imperatius als nens, ni de pretendre que surtin al carrer amb por, el llibre vol estimular-los els dos principals recursos per a la seguretat viària: la prudència i el respecte.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Moncloa confirma que establirà franges horàries per ...

I va arribar el dia més esperat pels nens i nenes de l'escola. El punt i final a una setmana boja i plena de disbauxa. El tema de la Setmana Cultural, en aquest curs la Ciència, era el que inspirava les disfresses de la Rua dels diferents grups d'alumnes de l'escola. Per aquest motiu, el pati de l'escola es va omplir d

El meu petit món. Descoberta de l'Entorn - Sortim a ...

Ara arriba el CARNESTOLTES, tots sortim a passejar… veronica 18/02/20 Ja ha arribat la setmana de la disbauxa i amb ella el rei dels POCA-SOLTES, el rei CARNESTOLTES!!!!
LIBROS RELACIONADOS

Monigotes (Educacion Infantil, 3 Años) (3er Trimestre) (Ed. 2004).pdf

Geografia Eta Historia Dbh 3 (I.bai Proiektua).pdf

Cuando Los Hijos No Llegan.pdf

Contando Estrellas. Siglo Xx (1920-1960) (La Vida Escrita Por Las Mujeres, Ii).pdf

Un Viaje Al Antiguo Egipto.pdf

Juan Asensio: Geometria Sin Limites.pdf

No Estamos Dispuestos A Renunciar A Nuestra Soberanía.pdf

Cubismo.pdf

Martin Mystere Nº 12.pdf

La Medida De Todas Las Cosas.pdf

La Resiliencia.pdf

Historia De España 5.pdf

Regulacion Economica: La Actividad Administrativa De Regulacion De Mercados.pdf