El Franquisme I Els Catalans: Els Informes Del Consejo Nacional D El Movimiento (1962-1971)

Permacultivo.es El Franquisme I Els Catalans: Els Informes Del Consejo Nacional D El Movimiento (1962-1971) Image

AUTOR(A): Carles Santacana

FECHA: 2000

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Franquisme I Els Catalans: Els Informes Del Consejo Nacional D El Movimiento (1962-1971).pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de El Franquisme I Els Catalans: Els Informes Del Consejo Nacional D El Movimiento (1962-1971) con permacultivo.es. Lea el PDF de El Franquisme I Els Catalans: Els Informes Del Consejo Nacional D El Movimiento (1962-1971) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Franquisme I Els Catalans: Els Informes Del Consejo Nacional D El Movimiento (1962-1971) y otros libros de Carles Santacana.

La penetració social del catalanisme, la creació d’un sistema de partits polítics propi, alhora que la consecució d’espais institucionals com la Mancomunitat o la Generalitat, i la definició d’un espai cultural específic, van rebre un revés absolut a la fi de la guerra de 1936. Les proclames espanyolistes dels revoltats incloïen l’atac als programes catalanistes, però també al simple ús, fins i tot privat, de la llengua catalana. El franquisme i els catalans tracta de les reflexions que es van fer en alguns àmbits franquistes quan la retòrica oficial no podia continuar amagant que l’estratègia de la prohibició i la repressió sobre el catalanisme durant més de dues dècades no havia assolit el seu propòsit: esborrar la cultura política autòctona i el sentiment catalanista. De fet, mai durant el règim franquista no es va manifestar des dels àmbits oficials el fracàs d’aquella política, que va ser posada en evidència en el procés de transició democràtica. Els documents que recull “El franquisme i els catalans” són un testimoni clar d’aquesta percepció: es tracta en concret de diverses sessions que el Consejo Nacional del Movimiento —fins al 1967 Consejo Nacional de Falange Española Tradicionalista— va celebrar als anys seixanta i setanta, en què va dedicar part de la seua feina a tractar de la qüestió catalana. El llibre, doncs, presenta uns materials expressament destruïts i desconeguts, que posen en relleu els neguits que, malgrat el discurs oficial, existien en nuclis rellevants de la classe política franquista respecte de Catalunya.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

(PDF) Carles Santacana. El franquisme i els catalans. Els ...

15) SANTACANA, Carles (2000) El franquisme i els catalans: els informes del Consejo Nacional del Movimiento (1962-1971), Catarroja: Afers. 17 Comentari 17 responses to " Desmuntant el mite dels "colons franquistes" "

El franquisme i els catalans. Els informes del Consejo ...

El franquisme i els catalans. Els informes... El franquisme i els catalans. Els informes del Consejo Nacional del Movimiento (1962-1971) 11,00 € Afegir al carret Més. In Stock Afegir a la llista de ... Viatges entorn de la modernitat 10,00 € Afegir al carret Més.
LIBROS RELACIONADOS

Pedro Almato Y Ribera. Martir Del Tonkin (1830-1861).pdf

Historia De La Filosofia Per A Joves.pdf

Patología De La Secreción Gástrica Ii. 4 - ÚLcera Péptica Gastroduodenal..pdf

¿Qué Es? Cuestiones Básicas De Marxismo.pdf

Matadores De Toros En El Mundo. Tomo 7.pdf

Tratados Y Legislacion Institucional De La Union Europea (9ª Ed.).pdf

Manual De Terapéutica Dermatológica.pdf

Revista De Derecho Mercantil 2005.pdf

Historia De Las Ciencias (Física Y Química9.pdf

Daniel Y Los Diversonicos 3, 4 Y 5 Años (Cd).pdf

Excel En Las Pymes.pdf

Testament A Praga **Primera Edició**.pdf

El Amor Es Para Ella.pdf

Vicente Palloti. Un Santo Para Hoy.pdf

El Poder Secreto De La Luz.pdf

Don Quijote.pdf

Atlas De Anatomia.pdf

Madrid (Mapa Util).pdf

Lletra Menuda 6e-alabasted 2006catala.pdf

Rutes De Catalunya I D'andorra - 11 Garraf Baix Penedes - En Catalan.pdf