La Fugitiva (Catalan)

Permacultivo.es La Fugitiva (Catalan) Image

AUTOR(A): Blanca Busquets Oliu

FECHA: 2019

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Fugitiva (Catalan).pdf

DESCRIPCIÓN

El libro La Fugitiva (Catalan) en formato PDF. El libro La Fugitiva (Catalan) en formato MOBI. El libro La Fugitiva (Catalan) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Blanca Busquets Oliu. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Una dona gran rememora el passat accidentat que l’ha dut fins on és i que obre una porta inesperada.La Mireia és una dona de més de noranta anys que viu sola en un pis de Barcelona. Cada vegada més esquerpa, la Mireia només s’entén bé amb la seva néta, la Sònia. Mentre escolta els sorolls del carrer i espia els llogaters del pis del costat, rememora la seva vida i tot el que ha causat que la seva filla l’eviti tant com pot i que el seu fill no li parli des de fa molts anys. Gràcies als fets que la Mireia recorda, entendrem la seva solitud i el seu recel. Amb una mica de sort, un seguit de fets inesperats podria desembolicar una vida bloquejada des de fa molt anys.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Blanca Busquets regresa a la novela con «La fugitiva»

Sitio web oficial de Canal 13, primer canal de transmisión chileno en transformarse en una casa editorial que traspasa sus contenidos a todas sus plataformas como Internet, radio, cable y eventos multitudinarios.

Natalia Lafourcade - La Fugitiva (En Vivo) ft. Lila Downs ...

LA FUGITIVA | 9788417420963 | La Mireia és una dona de més de noranta anys que viu sola en un pis de Barcelona. Cada vegada més esquerpa, la Mireia només s'entén bé amb la seva néta, la Sònia. Mentre escolta els sorolls del carrer i espia els llogaters del pis del costat, rememora la seva vida i tot el que ha causat que la seva filla l'eviti tant com pot i que el seu fill no li ...
LIBROS RELACIONADOS

Comunicacion Modulo Iva (Cd): Medios Audiovisuales.pdf

La Pequeña Oruga Con Peluche.pdf

Introduccion A La Lingüistica Comparativa.pdf

La Ley De La Atraccion: Mitos Y Verdades Sobre El Secreto Mas Antiguo Del Mundo.pdf

Las Calles Siniestras: Antologia Del Eterno Paseante.pdf

Miliki (Stick &Amp; Color).pdf

Los Buenos Amigos.pdf

La Colina De Los Trols.pdf

Figuras De La Presencia.pdf

Brazofuerte (Vol. V): Cienfuegos.pdf

Primers Comtes Reis Els.pdf