La Cuina Antiestres

Permacultivo.es La Cuina Antiestres Image

AUTOR(A): Vv.aa.

FECHA: 2009

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Cuina Antiestres.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de La Cuina Antiestres con permacultivo.es. Lea el PDF de La Cuina Antiestres en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Cuina Antiestres y otros libros de Vv.aa..

Sabem el que esteu pensant: «Cuina antiestrès? Però això és possible?» Per a la gran majoria de la gent, cuinar és tan relaxant com ficar-se en un embús en hora punta i, per això, acaben triant un plat precuinat que devoren davant del televisor abans de quedar adormits... El que molt poques persones saben és que hi ha aliments que fan que ens sentim més irritables i que estiguem més cansats, i, en canvi, n’hi ha d’altres que ens ajuden a relaxar-nos, a descansar més profundament, i a carregar les piles per a l’endemà. I no estem parlant de píndoles; parlem de les sardines, dels alls tendres, dels ous, dels alvocats, de la vedella, de les llenties i d’un tomàquet ben sucós... tots ingredients al nostre abast! És clar que no es tracta només de què mengem, sinó de com ho mengem. Per això us explicarem receptes molt senzilles que es preparen en pocs minuts. I per al que necessiten un extra de relax, hi hem afegit un capítol d’infusions. I, a més, unes breus explicacions nutricionals que ajuden a entendre per què, per exemple, un bròquil pot ser un bon aliat contra l’estrès.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Cuina Antiestrés | Gastronomía & Cía

Nuestro consejo, como psicólogo y amante de la cocina, es que dediquemos algunos ratos a cocinar juntos para conseguir que se mantengan entretenidos y, de paso, aprendan no solo a cocinar, sino también a comer alimentos que nunca lo habrían hecho, de no ser porque ellos son los protagonistas de sus recetas.

Comprar figuras antiestrés originales - Figuras antiestres ...

Xuan Lan, profesora de yoga y experta en bienestar, te enseña a trabajar el cuello y los hombros para relajarlos. Un clase perfecta en casa, por la tarde, después de un largo día de trabajo ...
LIBROS RELACIONADOS

Tengo Todo 6...pdf

La Suerte Esta En Ti.pdf

El Temps Que Ens Uneix.pdf

La Ejecucion Del Laudo Y Su Anulacion.pdf

Libro Guinness De Los Records 1996.pdf

Historia De La Filosofia 2 (Bachillerato).pdf

La Introduccion Del Marxismo En España (1869-1939).pdf

Ley De Contratos Del Sector Publico.pdf

Cien Lunas De Maíz.pdf

Asalto Al Castillo.pdf

Sartre Por Sartre.pdf

Catala Per A Adults: Nivell C. Llibre De Text.pdf

Sobre La Pell Del Mon (Inclou Dvd) (Ed. Multilingüe).pdf

Todo Por El Dinero.pdf

Agenda Finocam 2007 (Z526).pdf

Social And Natural Sciences 1: Cuaderno De Ejercicios (Educacion Primaria).pdf

De Memoria Y Escritura.pdf

Efemérides.pdf

Meditando El Management...y La Vida.pdf