Receptari De Malima

Permacultivo.es Receptari De Malima Image

AUTOR(A): Pau Marques

FECHA: 2001

NOMBRE DEL ARCHIVO: Receptari De Malima.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Receptari De Malima en formato PDF. El libro Receptari De Malima en formato MOBI. El libro Receptari De Malima en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pau Marques. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

La Soledat i l'amor, com la cara dolça i l'amarga de la vida, són els ingredients principals d'un relat ambientat en la València del segle díhuit, les memòries d'un fill de la noblesa vingut a menys per la seua condició de fadristern i el seu físic poc agraciat. El llibre és una evocació de la ciutat de València d'aquell temps. Contè una rica galeria de personatges, una minuciosa descripció de fets i tradicions de l'època. A través del seu ofici de pastisser, el protagonista lluita per superar el seu bandejament social i personal. Però és un ésser ressentit que ordirà una horrible venjança sobre els que considera responsables de la seua situació. Receptari de Malima no és un manual d'antigues receptes culinàries ni una història de misteri i crims, encara que tot això també ho té.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Descargar RECEPTARI DE MALIMA Epub Mobi PDF Libro

Sinopsis de: "Receptari de Malima" La soledat i l amor, com la cara dolça i l amarga de la vida, són els ingredients principals d un relat ambientat en la València del segle XVIII, les memòries d un fill de la noblesa vingut a menys per la seua condició de fadristern i el seu físic poc agraciat.

07. RECEPTARI DE MALIMA : Agapea Libros Urgentes

Recepta pas a pas per fer la 【 massa de pizza 】 Com deien aquells, el secret està en la massa. El secret és una bona cocció en un bon forn de llenya. Recepta pas a pas per fer la 【 massa de pizza 】 Com deien aquells, el secret està en la massa. El secret és una bona cocció en un bon forn de llenya.
LIBROS RELACIONADOS

Familia I Treball.pdf

La Colla De La Platja I El Futur De Catalunya.pdf

Morgún.pdf

Ibiza Y Su Primer Obispo: D. Manuel Abad Y Lasierra.pdf

¡Me Gusta El Verano! (Peppa Pig. Actividades).pdf

Memorias De Un Misionero Enamorado.pdf

Barcelona: Ciento Siete Restaurante Con Menu.pdf

Tenia Que Sobrevivir.pdf

Jordi Cervello - Xavier Casanoves Danes - Ilustrado *Compositors Catalans.pdf

Recuerdos.pdf

Arrancame La Vida.pdf

Cuentos De Navidad: Leyendas Y Tradicion De Todo El Mundo.pdf

Catalogo De Las Aves. Observadas En Algunas Provincias De Andaluc Ia(facsimil).pdf

Aventura En La Selva (Clasicos Para Niños).pdf

Malta 2011 (Guia Azul).pdf