Les Etapes De La Vida

Permacultivo.es Les Etapes De La Vida Image

AUTOR(A): Antoni Bayes De Luna

FECHA: 2008

NOMBRE DEL ARCHIVO: Les Etapes De La Vida.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Les Etapes De La Vida con permacultivo.es. Lea el PDF de Les Etapes De La Vida en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Etapes De La Vida y otros libros de Antoni Bayes De Luna.

La vida humana passa per diverses etapes que, a mesura que transcorren, desenvolupen la personalitat de cada persona. A més de les característiques innates pròpies de tot individu, al desenvolupament de la personalitat pot contribuir l’assumpció d’una sèrie de valors clau. A partir de l’experiència humana i professional adquirida al llarg de la seva fecunda trajectòria vital i com a metge, el Dr. Antoni Bayés de Luna descriu els reptes de cadascuna d’aquestes etapes, i suggereix els comportaments i els valors que haurien d’orientar qualsevol persona que aspiri a trobar-se bé amb si mateixa. Després de definir la felicitat, des de la base biològica de les emocions a la importància de la genètica i l’entorn, Bayés de Luna aporta vies per resoldre els conflictes propis de cada etapa vital, les quals són un total de sis. En relació amb la infància, indica els hàbits de vida saludables, l’educació òptima per als fills o la necessitat d’inculcar-los la cultura de compartir i de la responsabilitat. Quant a l’adolescència, se centra en l’ensenyament i les opcions de futur a què es veuen abocat els més joves, alhora que destaca la conveniència que pares i fills s’escoltin i parlin. En l’etapa de l’adult jove hi ha aspectes tan bàsics com la figura del mentor-entrenador, la necessitat de sumar la intel·ligència emocional al coeficient intel·lectual o la cultura de l’esforç. Dels 30 als 50 anys, un cop ha deixat clar que cal evitar convertir-se en un addicte al treball, Bayés de Luna planteja la dicotomia entre “rutina i creativitat”, de manera que s’endinsa en la creativitat individual i d’equip, on argumenta quines han de ser les qualitats del líder. “De la creativitat a la direcció i l’assessorament” és el pas natural per a les persones entre els 50 i els 70 anys, en què l’etapa de direcció hauria de basar-se en la cultura de saber delegar i la d’assessorament,
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Les etapes de la vida - YouTube

Las etapas históricas de la humanidad dividen la historia en periodos largos que comienzan y terminan cuando se produce un acontecimiento importante para los hombres. En general, podemos distinguir las siguientes etapas de la historia: la prehistoria, la Edad Antigua, la Edad Media, la Edad Moderna y la Edad Contemporánea.

Características de las etapas humanas de la vida | Muy Fitness

Cada una de las etapas de la vida tiene su lado positivo y negativo. No obstante, lo esencial es poder vivir cada una de forma plena, como queremos y siendo nosotros mismos. Vivir amargados no es una posibilidad, estar en un sitio que no queremos tampoco. La vida pasa deprisa y no estamos para perder el tiempo experimentándola con desazón.
LIBROS RELACIONADOS

Anatomias Intimas Edicion Papaya.pdf

El Cami De L Hero!.pdf

Dona I Treball: Una Visio Multidisciplinaria.pdf

Dibujo Dinosaurios Paso A Paso.pdf

El Enigma Del Trece.pdf

La Espiritualidad Romano-visigoda Y Muzarabe.pdf

El Libro De Los Sueños.pdf

La Imagen De La Bestia.pdf

Estructura Y Gestion De Empresas Audiovisuales (2ª Ed.).pdf

G.d. Astros C. Natur. 2 Eso Tr.pdf