Almusara: Lo Qu Amaga La Boira

Permacultivo.es Almusara: Lo Qu Amaga La Boira Image

AUTOR(A): Ramon Gausachs

FECHA: 2017

NOMBRE DEL ARCHIVO: Almusara: Lo Qu Amaga La Boira.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Almusara: Lo Qu Amaga La Boira en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Almusara: Lo Qu Amaga La Boira en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Almusara: Lo Qu Amaga La Boira en tu teléfono, tableta o navegador!

"Una obra que incita a prendre el bastó i posar-se caminar, retrobar-se amb la serralada de la Mussara (...) i delectar-se amb el paisatge que s’obre al seu davant, sentint les aromes del bosc, l’escalfor del sol sobre la pell, escoltar els sons que transporta l’aire, gaudir amb les espurnes de la llum canviant a cada minut... I, sobretot, recuperar la memòria de vida d’aquelles persones que un dia van conrear la terra on van viure, estimar i morir. Algunes de les descripcions ambientals de la novel·la són un veritable retrat de l’època: l’antropologia de la festa de la matança del porc; els contrastos entre la medicina d’avui amb la d’ahir; la cruesa de totes les guerres..."(Eugeni Perea Simón. Doctor en història moderna, escriptor i cap de l’Arxiu de la Diputació de Tarragona).
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La boira amaga l'assassí: I heard it throrugh the ...

Al 2017 coedità amb Pagès Editors la novel·la Almusara. Lo que amaga la boira. Col·laborà amb Televisió de l'Hospitalet i ha fet conferències sobre plantes medicinals, tradició herbolària a Catalunya i història de la serra tarragonina de Prades.

ALMUSARA: LO QU AMAGA LA BOIRA | RAMON GAUSACHS | Comprar ...

Laura a la ciutat dels sants és una novel·la escrita l'any 1931 per l'escriptor català Miquel Llor. L'obra està arrelada al realisme i al modernisme, però ja té trets de la novel·la dels anys trenta, més influïda per Freud i altres autors moderns. Ambientada a Vic, narra el viatge iniciàtic de Laura i el seu desenvolupament com a persona.La imatge negativa del món rural i catòlic ...
LIBROS RELACIONADOS

Tiempo De Coraje.pdf

Rosalia De Castro: Estudios Sobre Su Vida Y Su Obra.pdf

La Seguridad En Los Refranes A Las Siete Y Media.pdf

Gorerias... Para Eternamente.pdf

Tiempo.pdf

Rodas Las Palabras.pdf

La Nena Dels Tres Noms.pdf

Tras La Economía Del Despilfarro.pdf

La Vejez Y Sus Valores.pdf

Ferronnerie Espagnole.pdf

Curial E Güelfa Tres Històries D Amor.pdf

El Senyor Os Compra Un Cotxe.pdf

Los Caminos De La Esperanza / Mi Camino (Roncescalles-santiago De Compostela Año 2000).pdf

Tiempos Dificiles.pdf

L Estrany.pdf

Necesito Tu Amor ¿Es Verdad?.pdf

Pintura Española De La Era Industrial 1800-1900.pdf

Rosa Lux19: La Revolucion En Juego.pdf