Almusara: Lo Qu Amaga La Boira

Permacultivo.es Almusara: Lo Qu Amaga La Boira Image

AUTOR(A): Ramon Gausachs

FECHA: 2017

NOMBRE DEL ARCHIVO: Almusara: Lo Qu Amaga La Boira.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Almusara: Lo Qu Amaga La Boira en formato PDF. El libro Almusara: Lo Qu Amaga La Boira en formato MOBI. El libro Almusara: Lo Qu Amaga La Boira en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ramon Gausachs. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

"Una obra que incita a prendre el bastó i posar-se caminar, retrobar-se amb la serralada de la Mussara (...) i delectar-se amb el paisatge que s’obre al seu davant, sentint les aromes del bosc, l’escalfor del sol sobre la pell, escoltar els sons que transporta l’aire, gaudir amb les espurnes de la llum canviant a cada minut... I, sobretot, recuperar la memòria de vida d’aquelles persones que un dia van conrear la terra on van viure, estimar i morir. Algunes de les descripcions ambientals de la novel·la són un veritable retrat de l’època: l’antropologia de la festa de la matança del porc; els contrastos entre la medicina d’avui amb la d’ahir; la cruesa de totes les guerres..."(Eugeni Perea Simón. Doctor en història moderna, escriptor i cap de l’Arxiu de la Diputació de Tarragona).
DESCARGAR
LEER EN LINEA

ALMUSARA: LO QU AMAGA LA BOIRA | RAMON GAUSACHS | Comprar ...

Què amaga la boira? (Olot);(@myserch) Una publicación compartida de Informa.cat (@informa.cat) el 26 de Oct de 2017 a la(s) 10:07 PDT. Segueix-nos a instagram (@informa.cat) i etiqueta les teves fotos amb el hashtag #informacat. La teva foto podrà ser una de les publicades en els nostres mitjans:

CUENTOS PARA MI HIJO MANOLILLO : Agapea Libros Urgentes

Al 2017 coedità amb Pagès Editors la novel·la Almusara. Lo que amaga la boira. Col·laborà amb Televisió de l'Hospitalet i ha fet conferències sobre plantes medicinals, tradició herbolària a Catalunya i història de la serra tarragonina de Prades.
LIBROS RELACIONADOS

Neix Un Teixidor De Somnis: El Despertar D Un Escriptor.pdf

Tot El Que Cal Saber Sobre La Cultura Catalana (Ed. Multilingüe).pdf

Calefaccion Y Aire Acondicionado Para Turismos.pdf

Cuento Español Contemporáneo.pdf

El Libro Del Genio Matematico.pdf

Semblanzas.pdf

Novelas De Intriga Ii. Edgar Wallace.pdf

Dragon Ball Color Cell Nº01/06.pdf

El Arte Del Maquillaje Y De La Caracterizacion: Paso A Paso.pdf

Richelieu. María Antonia.pdf

Ingenieria Concurrente.pdf

Simon, El Patetico.pdf

Ejercicios Practicos Para Estimular La Memoria / 1.pdf

Cría Racional Del Ganado.pdf

Pack Cuaderno Mundo Sonidos C + Música Tradicional Cast-la Mancha Ii Eso.pdf