Llibre Dels Fets De Jaume I

Permacultivo.es Llibre Dels Fets De Jaume I Image

AUTOR(A): Anonimo

FECHA: 1995

NOMBRE DEL ARCHIVO: Llibre Dels Fets De Jaume I.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Llibre Dels Fets De Jaume I con permacultivo.es. Lea el PDF de Llibre Dels Fets De Jaume I en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Llibre Dels Fets De Jaume I y otros libros de Anonimo.

Després de set segles, la llengua original del Llibre dels fets presenta nombrosos arcaismes de difícil comprensió al lector hodiern no especialitzat. Si volíem que aquest text no es convertís en una peça de museu o derudició, calia actualitzar-lo lingüísticament per tal de fer-lo directament accesible a tothom. Per a la seua tasca, els professors de la Universitat de València Antoni Ferrando i Vicent Josep Escartí, han tingut com a base el text i laparat crític de ledició de Bruguera i la versió moderna que sinclou en ledició del Llibre dels fets a cura de Josep Maria de Casacuberta i E. B. Pel que fa a la modernització de la llengua, han adoptat el criteri de respectar al màxim lestructura de la llengua original, però han optat decididament per eliminar aquells mots o construccions que no solen usar-se en la llengua literària actual, i, en determinats casos, nhan agilitzat lestil. Ledició daquest emblemàtic llibre de Jaume I ens ha semblat la manera més idònia dencetar una col·lecció de textos clàssics.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Crònica de Jaume I - SlideShare

El portal apuesta por el formato de blog para ir publicando periódicamente comentarios y artículos divulgativos acerca del rey Jaume, las singularidades del «Llibre dels fets» y de su ...

Estudis en la bibliografia de Jaume I - Jaume I i el ...

LLIBRE DELS FETS DE JAUME I de ANONIMO. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS

El Sistema Penal Frente A Los Retos De La Nueva Sociedad.pdf

La Guerra Civil Española 1. La Batalla Del Ebro.pdf

Las Cartas De Yago.pdf

La Posada De Las Dos Brujas. Un Socio.pdf

Valentin De Llanos (1795-1885) Y Los Origenes De La Novela Histor Ica.pdf

Exploracion De La Ciudad.pdf

Presas: Problemas De Procedimiento Y Calculo.pdf

El Viaje Del Deseo.pdf

El Juego Del Susurrador.pdf

Calendari 2011 Tarragona (16x16).pdf