Edicions De La Magrana (1976-2000)

Permacultivo.es Edicions De La Magrana (1976-2000) Image

AUTOR(A): Manuel Llanas, Jordi Chumillas

FECHA: 2012

NOMBRE DEL ARCHIVO: Edicions De La Magrana (1976-2000).pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Edicions De La Magrana (1976-2000) en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Edicions De La Magrana (1976-2000) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Edicions De La Magrana (1976-2000) en tu teléfono, tableta o navegador!

Sorgida en plena transició postfranquista amb una vocació prioritàriament política, Edicions de la Magrana esdevé al cap de poc, forçada pel context històric i pels resultats econòmics, una editorial bàsicament literària de notori dinamisme. I aleshores falca el catàleg en tres pilars: la col•lecció juvenil L’Esparver (de molta incidència en les escoles), la narrativa per a adults (original i traduïda) i l’assaig i el llibre instrumental, tot plegat amb una presència decisiva de les traduccions i amb la voluntat explícita de bastir un elenc d’autors propis. Des del punt de vista de l’ambició, qui va ser-ne el protagonista decisiu en els primers 25 anys, Carles-Jordi Guardiola, l’ha definida com “una editorial mitjana amb aspiracions de gran, amb presència mediàtica i influència cultural”. Cal destacar-ne, a més, el caràcter pioner en la producció i difusió de productes (vídeos, cassets i cedés) altres que el llibre.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Edicions de La Magrana 1976-2000 : Política, literatura i ...

Founded in 1975 by Francesc Vidal, Jaume Fuster, Jordi Moners i Sinyol and Carles-Jordi Guardiola i Noguera, all four of them members of the PSAN (National Socialist Liberation Party), Edicions de la Magrana was launched with the goal of becoming a referent in books on history and political thought.

Edicions De La Magrana 1976 2000 Politica Literatura I ...

Edicions de La Magrana 1976-2000 : Política, literatura i escola Biblioteca Serra d'Or: Amazon.es: Manuel Llanas Pont, Jordi Chumillas Coromina: Libros
LIBROS RELACIONADOS

Decorar Con Estarcido.pdf

La Gran Cocina Macrobiotica.pdf

Un Bugatti Dorado.pdf

Los Tipos Humanos.pdf

Cas, Cuestionario De Ansiedad Infantil (B) (Ref.: 2p2100 Jc 25 Hr ).pdf

Fra Filippo Lippi Iii.pdf

Recuerda Costa Brava.pdf

El Año Siguiente.pdf

Ipiguide.pdf

Guia Basica Para La Simulacion De Montecarlo.pdf

Obras Completas. Juan Antonio De Zunzunegui.pdf

Elige Tu Propia Aventura. Superorenador.pdf