Besar La Terra

Permacultivo.es Besar La Terra Image

AUTOR(A): Rita Shely

FECHA: 2017

NOMBRE DEL ARCHIVO: Besar La Terra.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Besar La Terra con permacultivo.es. Lea el PDF de Besar La Terra en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Besar La Terra y otros libros de Rita Shely.

Aquest és un recull de relats, poemes i reflexions que conviden a pensar, imaginar i a fer-se preguntes, escrits per una adolescent amb moltes ganes de trobar respostes, a la seva manera.Per això viatjarà al món subconscient, on res és incorrecte i tot possible, i plantejarà l’importància que té el vincle del món interior amb l’exterior, juntament amb la fascinació davant la natura, que pareix tenir tot allò que busquem.El recull és molt íntim, tractant principalment les emocions i dubtes existencials de l’autora. Aspira a la sinceritat i, alhora, al misteri, essent només el principi d’un llarg viatge.Si vols saber de què et parlo, enfonsa’t en les seves pàgines. És el primer llibre que public i, potser per això, l’he fet tan enigmàtic… M’agrada pensar que això el fa més divertit per a qui el vulgui entendre… Més interactiu.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

besar la tierra - traducción de inglés - Diccionario ...

Many translated example sentences containing "besar la tierra" - English-Spanish dictionary and search engine for English translations.

Besando La Tierra - Home | Facebook

BESAR LA TIERRA AL CAMINAR. Yong Quan. Yong Quan es un lugar situado en la planta de nuestros pies, por el que nos conectamos con el C...
LIBROS RELACIONADOS

Las Aventuras De Torpina.pdf

¡Flores!.pdf

Test Psicotecnico Para Guardias Civiles.pdf

Madre Negra.pdf

Madrid, Tiempos De Crisis.pdf

Obras Completas De Hugo Wast I Y Ii.pdf

Geografia Particular De Europa Y Paises Mediterraneos.pdf

Cuentos Imprescindibles.pdf

Sopa De Pollo Para El Alma Solitaria: Relatos De Amor E Inspiraci On Para Personas Solteras, Divorciadas Y Viudas.pdf

Fotografía Submarina En Apnea.pdf

La Playa De Los Ahogados.pdf

Dossier, N. 3 (T.3).pdf