Lo Desconhort: Cant De Ramon

Permacultivo.es Lo Desconhort: Cant De Ramon Image

AUTOR(A): Ramon Llull

FECHA: 2004

NOMBRE DEL ARCHIVO: Lo Desconhort: Cant De Ramon.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Lo Desconhort: Cant De Ramon en formato PDF. El libro Lo Desconhort: Cant De Ramon en formato MOBI. El libro Lo Desconhort: Cant De Ramon en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ramon Llull. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Lo desconhort i el Cant de Ramon són segurament les més importants -si no les més belles- de les obres rimades de Ramon Llull. Els dos poemes, estilitzadament autobiogràfics, expressen la profunda crisi que Llull, l'irreductible somniador, patí al llindar de la vellesa. El poeta, clos en el seu jo aïrat ja que se sent un fracassat, entra en el desconhort perquè veu com el desamor l'ha convertit en pecador, car "fa gran pecat qui en son cor reté ira ne desconhort".Aquesta edició ofereix, en grafia actualitzada, un text revisat de la millor edició moderna, la d'Amadeu Pagès. L'estudi introductori posa de relleu la importància teològica i filosòfica dels dos poemes de Llull.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Lo desconhort ; Cant de Ramon (Book, 2004) [WorldCat.org]

Lo desconhort i el Cant de Ramon són segurament les més importants —si no les més belles— de les obres rimades de Ramon Llull. Els dos poemes, estilitzadament autobiogràfics, expressen la profunda crisi que Llull, l'irreductible somniador, patí al llindar de la vellesa.

Ramon Llull - SlideShare

La obra poética de Ramón Llull (1235-1315) consta de las si­guientes composiciones: Aplicado de l'Art General, A Vos, Dona Ver ge Santa Maria, Cant de Ramón, Compendi de la Lógica d'Algacel, Dictat de Ramón, Hores de Nostra Dona Santa Maria, Lo Concili, Lo Desconhort, Lo peccat de N'Adam, Los cent noms de Déu, Medicina de pecat, Plant de Nostra Dona Santa Maria, Proverbis ...
LIBROS RELACIONADOS

Descripcio D Un Riu.pdf

La Pedra Inca.pdf

Digimon: Personajes Digimon Y Digievoluciones.pdf

Marks Lüpertz: La Memoria Y La Forma= The Memory And The Form Cat Alogo De Exposicion.pdf

Tormenta Y Esplendor.pdf

El Tarot De Los Druidas: Usa La Magia Wicca Y Druidica Para Guiar Tu Vida (Libro + Cartas).pdf

M.a.s.h.pdf

Recetas Bajas En Hidratos De Carbono: Sanas Y Deliciosas Ideas Pa Ra Estar En Forma.pdf

Cada Suspiro.pdf

Estadistica Minera De España 2002.pdf

Legislación Aérea.pdf

Enciclopedia Práctica. Grado Preparatorio. Ilustraciones De Juan Navarro Higuera..pdf