Dones I Identitats

Permacultivo.es Dones I Identitats Image

AUTOR(A): Isabel Marcillas Piquer

FECHA: 2017

NOMBRE DEL ARCHIVO: Dones I Identitats.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Dones I Identitats en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Dones I Identitats en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dones I Identitats en tu teléfono, tableta o navegador!

Aquest llibre presenta una selecció d articles d especialistes diversos en els quals s analitzen visions i interpretacions de la imatge de la dona. Aquesta tasca es porta a terme a partir de perspectives interdisciplinàries que abracen tant la literatura com la pintura o la dansa, passant pels rols estereotipats que en promouen el cinema o la televisió. Isabel Marcillas (Ed.) és professora en el Departament de Filologia Catalana de la Universitat d Alacant. Com a membre del Grup d Estudis Transversals, centra les seues investigacions en estudis culturals sobre la identitat, l alteritat i la memòria amb un enfocament de gènere.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Línies d'investigació

La jornada "Identitats i gènere als mitjans de comunicació" està organitzada per l'Institut Català de les Dones i hi participen com a ponents membres de diverses entitats. Durant els mesos de març, abril i maig es faran diferents sessions d'aquesta jornada a ciutats d'arreu de Catalunya.

Guia identitats genere - SlideShare

Comprar DONES I IDENTITATS de PIQUER MARCILLAS, ISABEL en la librería online de Distriforma. Acceso Autenticado : EDITORES, LIBRERÍAS, AGENTES ... una selecció d articles d especialistes diversos en els quals s analitzen visions i interpretacions de la imatge de la dona.
LIBROS RELACIONADOS

Mala Herba.pdf

Lletres Apassionades A L'hora De L'alba.pdf

Bioquímica.pdf

El Universo De Max Aub (Catalogo Exposicion).pdf

El Reino Animal Puzlemania (Libro Puzle).pdf

Ni De Letras De Ni De Ciencias. Una Educación Humana.pdf

Caballo (Cabecitas).pdf

Un Valor Imaginario.pdf

Rutas Para Descubrir Euskal Herria En Bici.pdf

Manual De Derecho Local.pdf

Cos Textual-sexual / Cuerpo Textual-sexual.pdf