Felix Millet, El Gran Impostor

Permacultivo.es Felix Millet, El Gran Impostor Image

AUTOR(A): Jordi Panyella

FECHA: 2012

NOMBRE DEL ARCHIVO: Felix Millet, El Gran Impostor.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Felix Millet, El Gran Impostor con permacultivo.es. Lea el PDF de Felix Millet, El Gran Impostor en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Felix Millet, El Gran Impostor y otros libros de Jordi Panyella.

PVP: 20,00 eurosSEGONA EDICIÓ - NÚMERO 1 EN VENDESTot el que se sap sobre el cas MilletEl cas Millet ha sacsejat Catalunya com un terratrèmol, amb rèpliques cada vegada més potents, fins esmicolar la confiança dels ciutadans cap a la societat civil i les institucions públiques. Aprofitant el seu poder i els seus contactes, convençuts de la seva impunitat, Fèlix Millet i Jordi Montull van apropiar-se, almenys, de 24 milions deuros del Palau de la Música.Després de mesos dinvestigació periodística, aquest llibre treu ara a la llum episodis desconeguts de la trama ordida pel gran impostor del Palau, i dels seus socis en el delicte. És, a la vegada, una aproximació a la psicologia dun personatge complex i també el dibuix de tots aquells que, sense ser còmplices directes del saqueig, van aplaudir Millet o van afavorir les seves arts delictives.Teniu a les mans un relat escrit en calent, sobre una investigació judicial encara oberta i dextrema complexitat. És un reportatge minuciós i revelador, una crònica de fets escandalosos, però documentats i provats amb testimonis i papers. Tot el que se sap fins ara --perquè tot no se sabrà.El llibre té un apèndix documental que inclou els tres anònims que van alertar les autoritats sobre les activitats de Fèlix Millet, el primer dells enviat lany 2002.Jordi PanyellaNascut a Barcelona el 1966, és llicenciat en Ciències de la Informació (UAB). Ha dedicat la seva carrera periodística a la premsa diària i ha col·laborat en publicacions no periòdiques, la ràdio i el món acadèmic. El 1986 va començar a treballar aEl Punt Diari, primer a Girona i després com a corresponsal polític a Barcelona. Lany 1990 va aterrar a lAvui, onha escrit sempre a la secció de Societat, especialitzant-se en làrea de tribunals. El destí ha volgut que els dos diaris shagin fos enEl Punt Avui. El seu lloc de treball a la redacció és ara a escassos deu metres de la porta del carrer; és a dir, a només deu metres de la notícia. Estàcasat i té dues filles.Entrevista al programaÀnimadel Canal33Entrevista al programa8 al diade Josep CuníEntrevista al programa Divendres de TV3 (part 1)Entrevista al programa Divendres de TV3 (part 2)Entrevista i vídeo a La Vanguardia DigitalEntrevista a Versió RAC1Entrevista a Tots x tots (COMRàdio)Article de Manel CuyàsArticle aEl PeriódicoEntrevista aEl TempsArticle aRegió7
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Fèlix Millet, el gran impostor - Angle Editorial

Fèlix Millet, el gran impostor La trama secreta de l'espoli del Palau. Aprofitant el seu poder i els seus contactes, Fèlix Millet i Jordi Montull van apropiar-se d'uns 24 milions d'euros del Palau de la Música i de l'Orfeó Català.

Félix Millet | favb.cat

Felix Millet, el gran impostor . Jordi Panyella 3 12 2012. Fa dies, molts dies, de fet encara devia ser estiu, que vaig llegir aquest llibre sobre el gran impostor, el caradura nacional que ha sabut engatussar la societat catlana durant 30 anys amb total impunitat .
LIBROS RELACIONADOS

Confidencias Del Sexo..pdf

Mi Sistema Naturista: Compendio De Sabiduria Terapeutica Holistic A.pdf

Pack Práctico Matrón/a Osakidetza.pdf

Creatividad En Marketing Directo.pdf

La Filosofia Del Derecho De K. Ch. F. Krause, Con Un Apendice Sob Re Su Proyecto Europeista.pdf

Pack Dvd Chino Chano. Senderos De Aragón.pdf

La Formacion Cientifica De Vendedores.pdf

Sin Heridas Graves.pdf

La Noche De La Usina.pdf

Cómo Realizar Con ÉXito Presentaciones En Público.pdf

Duchamp: De Las Apariencias A La Aparicion: Viaje Osmotico Al Act O Creador.pdf