En Linia

Permacultivo.es En Linia Image

AUTOR(A): Jaume Monzo

FECHA: 2014

NOMBRE DEL ARCHIVO: En Linia.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro En Linia en formato PDF. El libro En Linia en formato MOBI. El libro En Linia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jaume Monzo. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Nou curs, noves cares, noves connexions. Centenars de missatges encreuats intenten omplir els buits dels qui teclegen aparells mòbils. Com Sergi, que torna al centre on va estudiar convertit en professor precaritzat. Mavi, que tracta d’entendre els sentiments que la colpegen. Agnés, que s’amaga en comentaris anònims per acostar-se a les persones que estima. O Miquel, que no suporta perdre el control en relacions malaltisses. Tots buscaran respostes a les pantalles. Però ningú trobarà les reaccions que esperava.En línia és una novel·la transgressora i atrevida escrita a cop de missatges de Facebook, Whatsapp i Gmail i de reflexions a blogs. Assetjament escolar, sexe iniciàtic, amistats tòxiques i conflictes generacionals protagonitzen un relat en xarxa en què un grup d’adolescents i adults evidencien com la connexió ens pot desconnectar, com la virtualitat ens pot despullar i com les tecnologies ens poden fer cada vegada més dependents.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

BancoEstado Personas | Banca en Línea

Semana a semana aprendo en línea con el texto de estudio. Aprendo en línea. Recursos digitales para el autoaprendizaje en casa y el aprendizaje en familia, con el apoyo de cada establecimiento escolar.

Aprendo en línea - Aprendo en Línea. Currículum Nacional ...

Semana a semana aprendo en línea con el texto de estudio. Aprendo en línea. Recursos digitales para el autoaprendizaje en casa y el aprendizaje en familia, con el apoyo de cada establecimiento escolar.
LIBROS RELACIONADOS

Lampara Luminiscente Cosmos (Ref: 3818).pdf

Cuaderno De Matematicas 5º Primaria (Primer Ciclo) Proy. Brujula.pdf

Los Apóstoles.pdf

Animal Man, De Jamie Delano Nº 5.pdf

Que Sabes De Maravillas Del Mundo (Nueva Ed.).pdf

Curso De Derecho Administrativo Volumen I.pdf

Manual La Movilidad Europea De Los Trabajadores. Formacion Para E L Empleo.pdf

Sus Mejores Poesías. Rodolfo A. Nervo.pdf

Fines De Semana En Hoteles Inolvidables - Anaya - 2001 - Muy Ilustrado.pdf

Obabakoak.pdf

Gerda Taro (Catala).pdf

Trabajos De La Comision Para La Adaptacion De La Ley General Trib Utaria A La Constitucion.pdf